National

Andrei Hrebenciuc s-a inscris in cursa pentru un fotoliu in Consiliul de Administratie al SIF Moldova

Publicat: 09 mart. 2013
1

Dupa ce a tinut multa vreme prima pagina a tabloidelor, datorita relatiei pe care a avut-o cu mezina presedintelui Basescu, Andrei Hrebenciuc s-a inscris in cursa pentru un fotoliu in Consiliul de Administratie al SIF Moldova. Lupta este insa apriga, iar miza uriasa: 80.000 de euro venituri pe an.

Desi se zvonea ca Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc vor ajunge in fata altarului, relatia dintre cei doi a luat sfarsit brusc. Momentul rupturii a fost, de altfel, singurul cand mezina presedintelui a recunoscut aceasta relatie.

Dupa ce si-a mai cautat fericirea prin diverse cluburi, in compania unor domnisoare mai mult sau mai putin cunoscute Hrebenciuc Junior s-a intors la prima dragoste: afacerile. Baiatul grandului din PSD vrea sa intre in echipa celor care administreaza un capital de 250 de milioane de euro.

Dincolo de salariul lunar, membrii in Consiliul de administratie al SIF Moldova castiga si din participarea la profit. Astfel din profitul pe 2010, membri din CA au incasat 1,54 milioane de lei in bonusuri.
Comentarii
Adauga un comentariu