Magazin

Andreea Tonciu, decizie radicala: Ma transform intr-o LADY

Publicat: 18 dec. 2012
1

A saptea minune a lumii e pe cale de a se intample: Andreea Tonciu doreste sa se transforme intr-o doamna! S-a lansat in showbiz in urma cu sase ani, gratie mai multor pictoriale in sanii goi si de pe urma unui scandal care-i mai avea drept protagonisti pe Alexandra Enachescu si fotbalistul Pulhac, scrie Cancan.ro.

De atunci, Andreea Tonciu s-a facut remarcata gratie disponibilitatii de a se certa la orice ora din zi si din noapte, limbajul extrem de colorat fiind una dintre caracteristicile ei definitorii.

Intre timp, insa, Tonciu s-a mai schimbat, dar naravurile i-au ramas cam aceleasi, numai ca, iata, pentru anul viitor, bruneta are ambitii mari: vrea sa se transforme intr-o doamna. Si, uite asa, Andreea vrea sa stearga tot trecutul cu buretele si sa-si schimbe imaginea radical.

„Nu mai vrea sa fiu perceputa ca o pitipoanca proasta. O sa arat ca eu sunt, de fapt, o doamna. Si o sa-mi schimb comportamentul radical. O sa vedeti. Renunt la scandaluri si la pictoriale exagerat de sexy. Nu ma mai cert cu nimeni, mi-am propus sa stau departe de scandaluri. O sa incerc sa nu o mai supar pe mama si, de asemenea, sa nu ma mai cert nici cu Nicky din toate prostiile. Nu o sa mai injur, o sa-mi cizelez vocabular si o sa devin o cu totul alta persoana”, a povestit Tonciu, pentru Cancan.ro.
Adauga un comentariu