National

Andreea Paul: „Vacanta parlamentara de trei luni trebuie redusa la o luna!”

Publicat: 08 ian. 2015
1
Prim-vicepresedintele PNL, Andreea Paul, considera ca vacanta parlamentara de trei luni ar trebui diminuata la o singura luna si ca alegerea primarilor si a presedintilor de consilii judetene ar trebui sa se realizeze in doua tururi de scrutin, potrivit Mediafax.
Vacanta parlamentara de trei luni trebuie diminuata la o singura luna. Parlamentarii romani trebuie sa fie model pentru munca si responsabilitate. Am mai spus-o si o repet in fiecare an: Daca dorim respect pentru aceasta institutie e nevoie mai intai de respectul manifestat ferm fata de cetateni. Nu o vom obtine prin vacante interminabile sau prin amanarea constanta a rezolvarii problemelor romanilor sau ale clasei politice”, a precizat, in cadrul unui comunicat de presa, Andreea Paul.
In viziunea prim-vicepresedintelui PNL, „trei prioritati urgente cer acum dezbatere si legiferare”.
„Trei prioritati urgente cer acum dezbatere si legiferare. Fapte, nu vorbe, pentru: adoptarea unui sistem mixt pentru alegerea Parlamentului si reducerea importanta a numarului de parlamentari, alegerea primarilor si a presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin si introducerea unor modalitati moderne de vot pentru exercitarea acestui drept de catre romanii din diaspora”, a mai spus deputatul PNL.
Totodata, Andreea Paul a mai aratat ca ” nu se mai poate actiona dupa principiul „da-i timpului timp”” si ca Romania „se afunda vizibil in probleme, iar parlamentarii trebuie sa actioneze pentru corectarea lor rapida si inteligenta”.
Sursa: realitatea.netComentarii
Adauga un comentariu