National

Andreea Paul, PNL: “ANAF, acest Gestapo fiscal, trebuie sa dispara”

Publicat: 06 mai 2015
1

Ultimul nume important iesit pe interval este cel al Andreei Paul, prim-vicepresedinte al Partidului National Liberal. Liderul PNL compara actualul ANAF cu Gestapo, celebra politie secreta a lui Hitler din perioada Germaniei naziste.

“Amenintarile publice, acel Gestapo fiscal trebuie sa dispara. Depolitizarea ANAF este foarte importanta. Pot intelege doar partial excesele ANAF dupa o perioada atat de lunga de evaziune si de coruptie atotcuprinzatoare. S-a intamplat asa ceva si in Statele Unite si in Italia, dupa perioade similare”, a afirmat Andreea Paul, intr-un interviu acordat pentru Radio France International.

Citeste si Sotul deputatului PNL Andreea Paul Vass, ACUZAT ca a incasat sume mari de bani de pe

Prim-vicepresedinte al PNL, Andreea Paul face apel la calm si sustine ca “aceste excese trebuie sa se diminueze rapid si sa se revina la un punct de echilibru, in care institutia fiscala, de control fiscal, sa devina partener cu contribuabilul, nu pradator al contribuabilului”.

Citeste si Reactia PDL la proiectul UNPR de taxare a marilor averi
Comentarii
  • D-na DEPUTAT este in masura sa vina cu propuneri legislative care sa modifice atat Codul Fiscal ( care are nenumarate prevederi ce favorizeaza abuzurile impotriva contribuabilului) cat si Codul de Procedura Fiscala, care stabileste modul de desfasurare a controalelor din partea ANAF, pe care un inspector oarecare este nevoit sa-l urmeze, altfel este sanctionat sau acuzat de abuz in serviciu. Legislatia este cea care trebuie modificata asa incat sa nu fie permise abuzuri, ceea ce este la indemana d-nei deputat si nu disparitia fiscului, care exista in orice tara.D-na deputat, in dorinta de a deveni populara, bate campii.

Adauga un comentariu