National

Andreea Paul: Elena Udrea se gandeste la propria candidatura la presedintie

Publicat: 09 feb. 2014
1

Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul a declarat, duminica, la Iasi, ca Elena Udrea se gandeste la propria candidatura la prezidentiale si ca este posibil ca, dupa „trecerea prin acordeonul Boc-MRU-Maior”, sa intre chiar Udrea in cursa pentru Cotroceni.

Andreea Paul a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca nu exclude ca dupa afilierea la Partidul Miscarea Populara, Elena Udrea sa candideze la presedintie.

Citeste si Situatia PDL Iasi discutata de conducerea centrala VIDEO

„Ce ne spunea Elena Udrea? Intr-o zi era candidat Emil Boc, apoi era Mihai Razvan Ungureanu, pentru ca in alta zi sa ne vorbeasca de George Maior. De fapt, ea se gandeste la propria candidatura”, a spus Andreea Paul.

Prim-vicepresedintele PDL a adaugat ca este posibil ca „dupa trecerea prin acordeonul Boc-MRU-Maior, in final sa candideze chiar Udrea”.

Citeste si ELENA UDREA: DEMISIONARII din PDL, INDEPENDENTI.

Andreea Paul a afirmat ca ramane o „pedelista suta la suta” si ca nu-si pune problema trecerii la PMP, intrucat nu este „traseista„.

Ea a mai spus ca toate sondajele dau PDL la 20 la suta si ca acest partid este al doilea ca forta, pe esichierul politic, chiar si dupa plecarea „aripii Udrea”.

Citeste si PDL pierde doi parlamentari! Movila si Bogdanici au plecat la Miscarea Populara

„Avem cel mai bun candidat la prezidentiale, pe Catalin Predoiu, si vom obtine cel mai bun scor dintre partidele dreptei la europene. PDL va unifica dreapta in jurul sau, iar oamenii nu trebuie sa se lase dezinformati ca sustinem alt candidat”, a mai spus Andreea Paul.
Comentarii
Adauga un comentariu