Magazin

Andreea Marin explica scandalul provocat la Gala Premiilor VIP

Publicat: 27 iun. 2012
1

Andreea Marin Banica a explicat de ce a intrebat-o public pe Adriana Nicolae daca Stefan Banica este tatal copilului ei. Desi nu a primit un raspuns clar, Zana Surprizelor spune ca reactia Adrianei a lamurit-o.

Dupa scandalul provocat la Gala Premiilor VIP, cand Andreea Marin Banica a interogat-o public pe Adriana Nicolae daca Stefan Banica este tatal copilului sau, Zana Surprizelor a tinut sa explice de ce a reactionat astfel.

Intr-un interviu pentru agentiadepresamondena.com, ea a declarat: „Pe Adriana Nicolae, chiar eu o alegeam cu ani in urma in corpul de balet al Surprizelor, careia ii faceam mai apoi o surpriza in care era implicat si sotul ei de atunci, actorul pe care il respect foarte mult, Florin Piersic Junior. Sotul meu a ajutat-o si a lucrat cu ea, deci am tratat-o amandoi ca pe o prietena si nu ne-am inchipuit ce surpriza neplacuta avea sa ne rezerve naivitatea noastra peste ani. Platita, probabil, de un tabloid sau cu dorinta de publicitate, Adriana a lasat sa se inteleaga cu ceva timp in urma ca sotul meu este tatal copilului ei, fara a afirma sau nega direct acest lucru, ci ascunzandu-se pur si simplu cand asa-zisul zvon a explodat in tabloide (…) A fost atat de clara reactia ei, ca nu mai era nevoie de alte cuvinte. Din respect pentru copiii nostri si familia noastra, care a trecut nemeritat printr-o perioada cumplita de hartuire din pricina refuzului ei de a clarifica asa-zisul zvon, eu aveam datoria sa pun aceasta intrebare.

Poate, din respect pentru ea insasi si pentru parintii ei, care nu cred ca se simt prea bine in aceasta situatie, va intelege ca in viata adevarul e cea mai buna cale”.

De asemenea, Andreea Marin a tinut sa dea asigurari: „Nu va asteptati sa divortez la initiativa oricarei „artiste” care isi doreste publicitate pe spatele nostru. Din pacate, nu a fost un singur caz si vor mai fi si altele. Sunt convinsa ca industria zvonurilor” si a fetelor care nu sunt in stare sa-si construiasca cariera prin talent si munca nu va da faliment peste noapte”.
Adauga un comentariu