Magazin

Andreea Mantea se lauda cu ce face! FANII NU O CRED NEAM!

Publicat: 03 feb. 2014
1

Cum nu mai are emisiune la televiziune, Andreea Mantea are mai mult timp liber la dispozitie. ea incearca sa faca lucruri cat mai frumoase si cat mai utile.

Bruneta a trecut la treaba si a realizat un colier. A tinut sa le arate si fanilor ei de pe Facebook ce anume a iesit din mana ei.

„Dupa o saptamana de cusut, nu imi mai simt buricele degetelor! Iata rezultatul! Va place???”, i-a intrebat vedeta pe fanii ei.

Citeste si: Andreea Mantea a intrat in afaceri. Cum arata magazinul ei de lux

Din pacate pentru ea, multi dintre acestia nu au crezut ca ea a fost cea care a realizat obiectul respectiv.

„Daca tu ai cusut asta… eu vin pe jos pana la Bucuresti!”, „Chiar tu l-ai facut??”, „E facut de ea cum sunt eu popa!” si „Este facut de catre cine????” – sunt doar cateva dintre comentariile fanilor, potrivit libertatea.ro.

Andreea Mantea le-a raspuns carcotasilor si a explicat si cum a realizat colierul.

„Si cine nu ma crede, nu ma crede! Dar nu prea imi sta mie in caracter sa mint sau sa imi insusesc lucrurile altora. A fost o provocare! Le-am vazut pe fetele de la atelier cum trudeau de zor si cat de frumoase ieseau colierele lor, incat am vrut si eu!”, a spus ea.

Citeste si: Declaratie BOMBA. Ce a spus Stefan Stan despre Andreea Mantea

„Le-am cusut pe o bucata de saten, care a fost dublata apoi. Pietrele au fost cusute individual, pentru ca daca erau cusute sirag se vedea materialul. Plus ca sunt fel si fel de pietricele, de marimi diferite”, a adaugat vedeta.
Comentarii
Adauga un comentariu