Stiri Turism

Andrada a murit sub ochii iubitului ei, lovita de caruselul de la Oktoberfest. Romanca avea 29 de ani

Publicat: 07 oct. 2019
9

Andrada a murit sub ochii iubitului ei, lovita de caruselul de la Oktoberfest, in Postdam. Romanca avea 29 de ani, iar Grigore n-a mai putut face nimic sa o salveze. Cei doi munceau in parcul de distractii in care a avut loc tragedia.

Autoritatile germane au facut publica identitatea victimei teribilului accident de pe 29 septembrie, cand o tanara a fost lovita mortal de un carusel, in parcul de distractii de la Oktoberfest, in Postdam. E vorba despre o romanca, Andrada C., care era angajata la firma care administreaza caruselul.

Andrada si Grigore erau in tura in ziua nenorocirii si verificau daca barele de siguranta ale celor care se urcasera in caruselul de tip “playball” erau puse cum trebuie, pentru a evita un accident. Brusc, caruselul a pornit si romanca a fost lovita mortal, cazand imediat. Grigore a vazut totul dar abia a apucat sa se fereasca el, potrivit observator.tv

Zeci de clienti, majoritatea minori, au privit si ei ingroziti nenorocirea.

Ancheta la Oktoberfest

Parchetul Potsdam a deschis un dosar de urmarire impotriva sotiei proprietarului caruselului, 67 de ani, a fiicei acesteia, 47 de ani, si a fiului, 34 de ani, cu suspiciunea de ucidere din neglijenta. Cele doua femei se aflau in cabina de comand a caruselului cand acesta a pornit, desi cei doi angajati romani nu isi terminasera verificarile.

Grigore C., 29 de ani, iubitul Andradei, a povestit plangand politistilor ca a avut timp sa se urce pe unul dintre scaune, dar a vazut cum Andrada e lovita si trantita pe panta caruselului.
Adauga un comentariu