Magazin

Anda Adam, iubita de turci si rusi

Publicat: 30 ian. 2012
1
La doar trei luni de la premiera noului sau clip, pAnda mAdam, in Romania, Anda Adam a ajuns deja sa fie difuzata de cele mai importante radiouri internationale. Dupa ce a ajuns pe primele locuri in Turcia si Ucraina, artista se bucura acum de un succes aproape nesperat in Rusia si Liban.
„pAnda mAdam” este una din cele  mai cerute piese la radiourile NRJ, cu un succes mai mare chiar si decat Katy Perry, Enrique Iglesias sau Flo Rida. Hitul romancei se aude peste tot, in cluburile din Beirut, dar si in aer liber, in Piata Rosie din Moscova, potrivit Libertatea.
Se pare ca un mare merit l-a avut si clipul solistei, unul din cele mai elaborate in ultimii ani. Filmat in mai multe tari straine, cu personaje reprezentative pentru toate continentele si rasele de pe pamant, clipul contine un mesaj de toleranta globala.
„Panda este simbolul comuniunii tuturor raselor de pe pamant: este si alb, si negru, si are ochi asiatici”, declara solista.
Piesa Andei Adam a intrat, de altfel, si in playlisturile radiourilor din Franta si Tunisia, urcand incet, dar sigur, in clasamentele muzicale.Adauga un comentariu