Actualitate

Ancheta exploziva! Politist de la Sectia IV retinut de procurori pentru coruptie

Publicat: 25 sept. 2015
1

Ieri, procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi au ridicat pentru audieri un politist de la Sectia IV. Este vorba de acuzatii de coruptie din vremea in care politistul era sef de Post la Gropnita. Inainte de a fi mutat la Sectia IV din Tatarasi, Cristinel Ignat a lucrat si la Politia Grajduri. Dosarul este instrumentat de procurori alaturi de ofiterii din cadrul Directiei Generale Anticoruptie Iasi (DGA). Cristinel Ignat a fost ridicat de mascati de acasa. Din informatiile detinute pana in prezent de reporterii BZI nu a fost vorba de un flagrant propriu-zis. Pana in acest moment, autoritatile implicate in instrumentarea acestui dosar nu au furnizat informatii oficiale. Politistul se afla in continuare in biroul procurorului de caz pentru a da explicatii.

„Politistul a fost recrutat din surse externe in anul 2005 si a lucrat in structurile de ordine publica din mediul rural. Din 2012 lucreaza la Sectia IV de politie. La acest moment intrucat exista o ancheta in derulare nu putem face mai multe comentarii”, a precizat comisarul Madalin Taranu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi. Din informatiile detinute pana in acest moment dosarul in care este vizat Cristinel Ignat cuprinde fapte care ar fi fost comise in anul 2010.
Comentarii
 • PROSTANU ALA DE TAGAN CARE JEFUIA COPII SI BATRANII PRIM TRAMVAIE A AJUNS POLITAI ? L-A PRINS PE SEFUL POLITIEI DIN IASI FARA BILET IN TRAMVAI DE A AJUNS POLITIST ?

   • Santaj si spaga:
    Raport de Caz- TeleM:

    …Tele M …, prin .., Aurel Dobasu, a publicat o serie de stenograme, cu un „asa-zis dialog” intre …. De acest lucru nu este strain Calin Ciobotari, …. la Tele M.
    ….tanarul a fost platit cu suma de 500 de lei de Calin Ciobotari…
    Iata mai jos stenograma unei discutii intre Ciprian, … In aceasta discutie, Ciprian recunoaste ca a luat 500 de lei pentru a inregistra cateva sedinte de la PSD si ca el este cel care a dat inregistrarile la postul TV.
    Tanar PSD: Ciprian de ce ai facut asta?…
    Ciprian: M-am intalnit cu cineva si mi-a promis ca imi da bani. ..
    Tanar PSD: Cati bani ti-a dat? Ti-a dat 1, 2, 3 milioane de lei? Pentru ce ai facut asta? Ce vina are Marius? Care este pretul tau?
    Ciprian: Mi-a dat, o suma frumusica!
    Tanar PSD: Cat ti-a dat ma? …?
    Ciprian: 500 de lei, mi-a dat! ..
    Tanar PSD: Si ti se pare, OK?
    Ciprian: Nu … Hai sa nu mai discutam prin…telefonul imi este ascultat. …

 • Cum sunt toti aceste caricaturi de politisti de la Sectia IV Politie Tatarasi este si Seful Sectiei IV Politie Tatarasi care incurajeaza comportamentul acestor militieni grobieni !

  • . Subprefectul Bogdan Abalaşi a fost lovit…peste cap cu un injector… Autorul acestei fapte este un cunoscut.., cu handicap, pe numele său Bogdan Baghiu. Deranjat de faptul că suferă de un handicap sever – dublu sindrom extrapiramidal…, Baghiu nu a mai stat pe gânduri şi l-a lovit cu sete pe subprefect peste urechea stângă… sugerându-i să se lase de filosofie şi să se încadreze într-o meserie la Munca Invalizilor, să facă mături, coşuri… În urma loviturii, subprefectul a rămas şi cu o paralizie uşoară a muşchilor feţei, fapt din cauza căruia zâmbeşte … Contactat telefonic.., Baghiu a început să urle şi să împroaşte cu invective. “Ooaaii de de lovit abăbă…pizd uuu cap bou… Eu sunt un savant. Am făcut karate la viaţa mea. Am vrut să conduc şi Ateneul din Tătăraşi”, a fost punctul de vedere al lui Baghiu…, iar Baghiu se împotrivea din tot injectorul lui ca Nichita să fie susţinut pentru Primărie…

 • angajat pompieri aprobat transfer lapost Iasi .cu buletinul ha ha ha DA CE VROIATI SA AJUNGA MAIOR COLONEL.Atat a putut si el asta e limita.

Adauga un comentariu