Sport

Ancheta! Comisia de Integritate a FRF va analiza acuzatiile de blat de la Pandurii

Publicat: 04 mai 2015
1

Comisia de Integritate din cadrul FRF va fi prezenta saptamâna aceasta la Targu Jiu pentru a analiza acuzatia de blat de la meciul dintre Pandurii Târgu Jiu si Universitatea Cluj, a declarat luni primarul Florin Carciumaru, membru în Adunarea Generala a Actionarilor de la Clubul Sportiv Pandurii Targu Jiu. Cârciumaru a reafirmat ca nu crede în vinovatia lui Eugen Pîrvulescu, care a fost suspendat din functia de presedinte al clubului, însa a mentionat ca masura era necesara pentru ca asupra echipei sa nu mai planeze nicio suspiciune.

„Comisia de analiza va fi din partea FRF. Din informatiile pe care le am, în aceasta saptamâna vor fi prezenti la Târgu Jiu cei din Comisia de Integritate a FRF si vor analiza cele întâmplate la Târgu Jiu. Ce se va decide, vom vedea. Planau numai suspiciuni asupra unor jucatori, asupra conducerii administrative ca domnul Pîrvulescu s-ar fi întâlnit cu conducerea U Cluj, iar pentru a se elimina orice suspiciune, parerea mea e ca este bine asa cum s-a procedat. Vine o comisie de specialitate de la FRF, va analiza si apoi vom vedea ce se va întâmpla. Eu unul personal nu cred în vinovatia domnului Pîrvulescu, dar astept sa treaca aceasta comisie de la federatie, sa se lamureasca lucrurile, pentru ca nu este bine ca asupra unui club care a fost exemplu din punct de vedere al fair-play-ului atât în teren, cât si în afara lui sa planeze asemenea suspiciuni ca umblam cu blaturi, cu aranjamente”, a precizat Florin Cârciumaru.

Eugen Pîrvulescu a fost suspendat în data de 29 aprilie din functia de presedinte al Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu pentru o perioada de trei luni, decizia fiind luata de Adunarea Generala a Actionarilor (AGA). Din AGA Pandurii Târgu Jiu fac parte presedintele Consiliului Judetean Gorj, primarul municipiului Târgu Jiu, managerul Complexului Energetic Oltenia si directorul societatii ARTEGO, decizia fiind luata în urma acuzatiei de blat privind meciul Pandurii Târgu Jiu – Universitatea Cluj. Pandurii Târgu Jiu a pierdut meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj (0-1), din etapa a 27-a a Ligii 1, rezultatul fiind intens criticat în mediul online.
Adauga un comentariu