National

Ancheta a serviciului de permise auto din Bucuresti in cazul lui Tariceanu

Publicat: 15 aug. 2016
1
Serviciul de permise auto al Capitalei a inceput o ancheta dupa ce presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu si-a reinnoit saptamana trecuta carnetul de sofer fara sa stea la rand. Verificarile declansate de Directia Generala pentru Permise din Ministerul de Interne ii vizeaza pe functionarii care l-au ajutat pe Calin Popescu Tariceanu sa treaca peste rand, in timp ce aproximativ o mie de oameni asteptau afara.

Vezi si Denuntatoarea lui Tariceanu de la permise auto, fondatoarea Miscarii lui Basescu

Decizia vine dupa ce, prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, a declarat ca urmeaza sa fie declansata o ancheta legata de modul in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si-a preschimbat, joi, permisul de conducere intrand pe usa din spate a institutiei, in timp ce la intrarea principala o mie de oameni stateau la coada. Petrovan a precizat ca, daca Politia prin Directia de Permise si Inmatriculari nu va face verificari, atunci acestea vor fi facute de Prefectura. Si la DNA a fost depusa o plangere impotriva lui Tariceanu, din acelasi motiv.Comentarii
  • Dar pentru alti cocalari care au intrat in fata acelorasi oameni,pentru ca nu cred ca numai Tariceanu a intrat,cu ei ce se intampla?

Adauga un comentariu