Eveniment-Social

Analize gratuite, garantat pentru toti iesenii asigurati

Publicat: 12 aug. 2014
1

Conducerea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Iasi (CJAS) a precizat ca nu mai exista niciun motiv pentru care asiguratii ieseni sa mai scoata bani din buzunar pentru analize medicale. Un numar de 43 de laboratoare de analize medicale au intrat in contract cu CJAS Iasi. Din categoria serviciilor medicale in ambulatoriul pentru specialitati paraclinice mai fac parte 21 de furnizori radiologie, 11 furnizori ecografii in ambulatoriul clinic, un furnizor bioimpedanta si 7 furnizori de radiologie dentara. Creditele bugetare aprobate pentru acest domeniu de asistenta medicala sunt in valoare de 17.734.000 lei.

Pentru sesiunea de contractare 2014 – 2015 privind investigatiile paraclinice s-a realizat o crestere bugetara cu 60 la suta. Teoretic, laboratoarele de analize medicale nu trebuie sa mai ramana fara fonduri dupa primele doua saptamani ale fiecarei luni. Asiguratii ieseni vor putea sa beneficieze de gratuitate, fara a mai fi nevoiti sa plateasca pentru a-si evalua starea de sanatate. Laboratorul Spitalului Cai Ferate a inregistrat o crestere bugetara de 100 la suta, avand o medie lunara de 43.380 lei, iar laboratorul din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare are un buget cu 30 de la suta mai mult, ceea ce inseamna o medie lunara de 45.910 lei. Spitalul de Recuperare este nou intrat in contract cu CJAS Iasi, ca furnizor de radiologie, avand o medie lunara de 44.829 lei.
Comentarii
 • Stimati pacienti,

  Va anuntam ca pentru luna AUGUST 2014 dispunem de fonduri pentru efectuarea analizelor medicale in regim de gratuitate in baza biletelor de trimitere de la medicul de familie si medicul specialist.

  Se pot efectua analize gratuite fara o programare anterioara.

  Va asteptam pentru recoltarea probelor biologice la sediul central de pe str.Pacurari, nr.6(vis a vis de Universitatea Apollonia ),incepand cu ora 8.00,tel:0232 215 556.

  Va multumim pentru increderea acordata CM.MEDITUR

 • asa si? Cine mai lucreaza la acest butique? Cumva AURELIAN ALBUT? Ca prin alte parti am inteles ca nu a mai fost primit in urma tepelor date……..iar de dragutza de nevastuica, plecata prin tari straine (?!) cred ca nu se pune, nu?
  cine sa mai creada altceva, decat ca rezultatele vin din burtica generoasa a dragului de Albut?
  Stati cuminti oameni buni, aveti unde sa va faceti analizele, laboratoarele serioase sunt peste tot, si nu va invita sa le treceti pragul, sumele decontate de casa de asigurari, doar tot noi le suportam.
  Cu bine si sanatate.

Adauga un comentariu