Local

Amenzi uriase pentru ca au aruncat moloz pe spatiul verde

Publicat: 13 ian. 2016
1

La data de 12 ianuarie, politistii locali au aplicat 115 sanctiuni contraventionale în valoare de 26.009 lei. Dintre acestea, 18 sanctiuni au fost date pentru nerespectarea prevederilor privind gospodarirea si mentinerea curateniei pe raza municipiului Iasi.

„Numitul H. I., de 34 ani, domiciliat în municipiul Iasi, a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 5.000 lei, conform OUG numarul 195 din 2005, privind protectia mediului, deoarece a fost depistat pe bulevardul Nicolae Iorga, în timp ce depozita pe spatiul verde deseuri provenite în urma lucrarilor de construire”, au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi. Totodata, in aceeasi zi, 19 sanctiuni cu valori cuprinse între 100 si 1.500 lei, au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. De asemenea, pe parcursul week-end-ului trecut, mai multe amenzi au fost date iesenilor care nu au luat masuri de deszapezire a trotuarelor in zonele pe care le administreaza.

„Numitul F. O., în calitatate de administrator al unei societati comerciale cu punctul de lucru pe strada Sfantul Lazar, a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 190 lei, conform HCLM Iasi numarul 172 din 2002, privind gospodarirea si mentinerea curateniei pe raza municipiului Iasi, doarece nu a dispus masuri de deszapezire a trotuarului aferent punctului de lucru unde îsi desfasura activitatea economica”, au mai adaugat reprezentantii Politiei Locale Iasi.
Adauga un comentariu