Eveniment-Social

Amenzi de peste un milion lei date de jandarmii ieseni in anul 2015

Publicat: 13 ian. 2016
1

In decursul anului trecut, jandarmii ieseni au fost prezenti la cateva sute de manifestari publice. Un raport pe anul 2015 arata ca, angajatii Inspectoratului Judetean de Jandarmi au asigurat ordinea la 765 de activitati sportive, cultural-artistice, religioase si vizite oficiale.

„Pe timpul misiunilor desfasurate în anul 2015, au fost constatate 230 infractiuni, iar 6.296 persoane au fost sanctionate contraventional cu amenzi în valoare de 1.104.784 lei. În anul 2015, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Iasi a planificat si desfasurat, în cadrul programelor de prevenire, un numar de 484 de activitati cu caracter informativ – preventiv. Totodata, au fost executate un numar de 2.549 mandate de aducere, înaintate de catre instantele de judecata si de catre organele de urmarire penala. În baza planurilor de colaborare, s-au desfasurat 1.132 actiuni în cooperare cu alte institutii prin misiunile îndeplinite, alaturi de celelalte institutii cu atributii specifice, iar inspectoratul si-a adus o importanta contributie la asigurarea climatului de ordine si siguranta publica, precum si gestionarea eficienta a situatiilor deosebite din zona de competenta, implicându-se activ în cresterea gradului de siguranta a cetateanului”, a mentionat Mihai Cojocariu, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Iasi. In ceea ce priveste actiunile de interventie, au fost executate 127 misiuni, iar în dispozitive mixte cu organele de politie au fost efectuate 2.776 interventii.

„Au fost asigurate masuri de ordine publica pe timpul manifestarilor religioase prilejuite de Boboteaza, cele organizate de 24 ianuarie – Unirea Principatelor Române, cu ocazia desfasurarii competitiilor si a jocurilor sportive pe raza judetului Iasi si multe altele”, au mai mentionat reprezentantii Jandarmeriei iesene.

   

 
Adauga un comentariu