Eveniment-Social

Amenintari pentru ApaVital

Publicat: 26 ian. 2015
1

Pojghita de noroi care acopera Iasul este in mare parte cauzata de santierele pe care s-a lucrat haotic, fara asigurarea unor perimetre izolate, din care molozul sa nu ajunga pe carosabil. Concluziile municipalitatii sunt sustinute si de amenzile destul de consistente care au fost aplicate constructorilor care au avut santiere abandonate prin oras. Cu toate acestea, in randul celor sanctionati nu s-au regasit aproape deloc constructori care aveau contracte incheiate cu municipalitatea. Astfel, oficialii locali spun ca marea majoritate a amenzilor date pentru nereguli pe santiere au fost directionate anul trecut catre cei de la ApaVital.

„Anul trecut amenzile aplicate pe santiere au depasit 4 miliarde de lei, marea lor majoritate ajungand la cei de pe santierele ApaVital. Acolo unde am sesizat buna-credinta, unde lucrarea era in curs de remediere, s-au dat somatii”, a precizat viceprimarul Mihai Chirica. Alesii locali nu au luat insa in calcul una din reclamatiile pe care le-au facut soferii din Iasi, care acuza primaria ca a permis utilizarea unor materiale de proasta calitate la deszapezire, mai precis un nisip argilos, care s-a transformat intr-o pelicula de murdarie ce ar urma sa dispara odata ce va fi uscata si imprastiata de vant.
Comentarii
  • pe timpul lui ceasca se dadea si cu peria cand curatau strada,astia doar plimba inutil masinile alea cu apa pe strada si nu fac decat sa murdareasca strada si mai rau de parca ar avea contract cu spalatoriile auto .

  • Pojghita de mazga din Iasi este tot de primarie facuta deoarece firma ei de salubritate nu matura orasul.
    70% din praf se afla pe strazi datorita primariei si atunci de ce arunca vina pe altii.

Adauga un comentariu