International

Amenintare GRAVA la adresa lui Obama: „Iti vom taia capul in Casa Alba”

Publicat: 29 ian. 2015
1
Gruparea jihadista Stat Islamic il ameninta pe presedintele SUA, Barack Obama, ca ii va „taia capul in Casa Alba” si ca va „transforma America intr-o provincie musulmana„, intr-o noua inregistrare video, care contine amenintari si la adresa Frantei si Belgiei, relateaza Daily Mail.

Citeste si: Statul Islamic pregateste un „SUPER HOLOCAUST”

Inregistrarea prezinta un jihadist imbracat in negru care sta langa un soldat kurd pe care il decapiteaza. Insa inainte ca soldatul sa fie executat, luptatorul gruparii Stat Islamic (SI) il ameninta pe presedintele Statelor Unite: „Sa stii, Obama, ca vom ajunge in America. Sa stii si ca iti vom taia capul in Casa Alba si vom transforma America intr-o provincie musulmana”.
Amenintarile militantului nu se opresc insa la Statele Unite, ci includ si un mesaj pentru Franta si „sora” ei Belgia. „Va avertizam ca vom veni la voi cu masini-capcana si explozibili si va vom taia capetele”, afirma jihadistul, scrie Daily Mail.Comentarii
  • Vaiiiiiiiiiiiii Atit va dura jumatate de ora si vor disparea de pe planeta aceasta secta satanista din eviu mediu botezata musulman!

Adauga un comentariu