Eveniment-Social

Amendat pentru ca si-a plimbat cainele prin Copou

Publicat: 17 aug. 2016
1

Un iesean s-a ales cu o amenda usturatoare pentru ca si-a plimbat un caine fara botnita si lesa printr-o zona intens circulata. Barbatul nu a respectat legea si a decis sa-si plimbe animalul de companie, provenit dintr-o rasa agresiva, liber, fara a avea la el botnita si lesa. Alti ieseni s-au ales si ei cu amenda pentru ca au facut scandal in zone circulate din oras.

„Marti, 16 august 2016, în jurul orei 10:00, jandarmii ieseni au depistat în zona stadionului Emil Alexandrescu din Iasi un barbat care îsi plimba câinele rasa Bull Terrier, fara lesa si botnita. Persoana în cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda în valoare de 1.500 lei. În aceeasi zi, dupa ora 20:00, pe timpul activitatilor de patrulare, au fost depistati doi barbati care consumau bauturi alcoolice în locuri publice, tulburau ordinea sau adresau injurii, unul pe bulevardul Carol si celalalt în Gara Iasi. Jandarmii au intervenit pentru restabilirea ordinii publice, în fiecare din cele doua situatii luându-se si  masura sanctionarii contraventionale a persoanelor în cauza, cu amenda în valoare de 300 lei fiecare”, a spus Mihai Cojocariu, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Iasi.

Cei de la Jandarmerie au mai sanctionat si un iesean care se pare ca a dat o petrecere monstru in propriul apartament si si-a deranjat vecinii. „De asemenea, în noaptea de 16/17 august 2016, la miezul noptii, jandarmii au fost solicitati sa intervina la un bloc din zona Soseaua Arcu, din municipiul Iasi, unde linistea locatarilor era tulburata de muzica la intensitate mare si galagia produsa de persoanele aflate într-un apartament. Jandarmii au intervenit pentru restabilirea ordinii publice, persoana care locuia în apartament fiind sanctionata contraventional cu amenda în valoare de 500 lei. Cetatenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin apelarea numarului unic de urgente 112″, a mai mentionat reprezentantul Jandarmeriei Iasi.
Comentarii
  • Astia glumesc ?!?
    TOTI „iubitorii” isi „plimba” (ii scoate la kakat prin oras) fara botnita.
    NICI unul nu strange kakatul sa-l dea la cos !

  • E mica amenda. Tot in Copou, localnici „educati” , cu pretentii, doctori, ingineri, trebuie sa lupti cu ei sa nu-si lase mizeriile in poarta ta. Zona impadurita de ambele parti ale Bd. Carol e plina de excremente canine. Toti isi plimba cainii dar nu vezi unul venind inapoi cu QY2W”punguta”

Adauga un comentariu