Eveniment-Social

Amendat in Parcul Copou dupa ce si-a plimbat cainele fara botnita

Publicat: 28 mai 2014
1

Proprietarii de caini care nu respecta normele de siguranta cand isi scot animalele la plimbare au intrat in vizorul autoritatilor. Desi sunt obligati sa puna botnita si lesa cainilor, multi ieseni evita sa faca acest lucru, chiar daca animalele sunt de talie mare, iar asta ii costa. Politistii locali au inceput sa ii amendeze pe cei care nu respecta aceste lucruri. Asa s-a intamplat si cu un tanar din Iasi care a iesit la plimbare cu cainele in Parcul Copou.

„Numitul T. I., de 20 de ani, domiciliat în municipiul Iasi, a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 260 de lei, conform Hotararii de Consiliu Local al Municipiului Iasi, numarul 172 din 2002, privind gospodarirea si mentinerea curateniei în municipiul Iasi, deoarece a intrat in Parcul Copou cu un câine de rasa Ciobanesc German, fara a avea botnita si lesa”, a declarat Daniel Ungureanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi. De asemenea, pe parcursul zilei de 27 mai, politistii locali au aplicat 93 de sanctiuni contraventionale în valoare de 6.520 de lei.

Citeste si: Soferita din Iasi la un pas de a spulbera un pieton pe trecere

Citeste si: Cersetori minori stransi de pe strazile din Iasi
Comentarii
  • dar orasul care arata ca un WC nu va deranjeaza ? nu poti sa mergi fara sa calci in mizeria lasata de nesimtitii cu javrele lor. o rusine de oras o rusine de primar!!!!!!!!!!!!!

  • Are dreptate noe. nesimtitii cu caini ii scot afara pentru a se ,,usura,,insa nu strang rahatul dupa ei. doar 1 la 100 daca strang dupa ei. De asemenea nici boii din Primarie si cei de la Salubris nu se obosesc sa stranga cainii de pe strazi. De cand s-a incalzit ma culc cu geamul deschis, dar nu pot dormi de latratul cainilio maidanezi. Avem o rusine de primar in Iasi….

Adauga un comentariu