Eveniment-Social

Ambulantele ajung cu intarziere la solicitari. Se circula cu dificultate in multe localitati

Publicat: 27 ian. 2014
1

@ „Sunt localitati unde se ajunge cu dificultate, ambulantele fiind ajutate de utilajele de deszapezire”, a declarat dr. Florin Agapi, manager la Serviciul de Ambulanta al Judetului Iasi

Ieri, conducerea Serviciului de Ambulanta al Judetului Iasi a precizat ca ambulantele au ajuns la toate solicitarile din comunele judetului. Chiar daca in anumite localitati, drumurile sunt greu accesibile din cauza troienelor, autosanitarele au reusit sa strabata aceste portiuni de drum. Ieri, ambulantele au intampinat dificultati in localitatile iesene Romanesti, Fantanele, Focuri si Lespezi.

Citeste si: O tanara a nascut IN ambulanta, printre nameti

„Nu am avut probleme deosebite pe drumurile din judet. Este posibil ca peste noapte, vremea sa se inrautateasca. Sunt localitati unde se ajunge cu dificultate, ambulantele fiind ajutate de utilajele de deszapezire. Toate solicitarile au fost rezolvate. Nu am avut cazuri deosebite. Se inregistreaza un timp mai mare de transport, pentru ca se circula cu viteza mica. Numarul solicitarilor nu a fost mai mare fata de o zi obisnuita. In noaptea de duminica spre luni s-au inregistrat 11 apeluri, iar in cursul zilei de duminica 170. Astazi (ieri – n.r.), la primele ore, sunt mai multe apeluri pentru ca asa se intampla in fiecare zi de luni. Daca vantul nu va viscoli zapada, nu cred ca vom avea probleme”, a declarat dr. Florin Agapi, manager la Serviciul de Ambulanta al Judetului Iasi.

Citeste si: Disponibilizari la Ambulanta Iasi. 485 de angajati stau cu frica-n san
Adauga un comentariu