Actualitate

Amanunte incredibile despre seful PSD. Nimeni nu a avut curajul sa sfideze legea in asa hal

Publicat: 06 oct. 2015
1

@ In nicio institutie publica nu se intampla asa ceva @ Seful acesteia si-a vazut in liniste de politica, dupa ce in ultimele luni a fost mai mult preocupat sa-si rezolve scaunul de la organizatia de partid @ Personajul respectiv s-a ascuns in propriul birou, de unde a ajuns sa-si faca treburile personale

Noul sef al PSD Iasi si conjuctural vicepresedinte cu atributii sporite la Consiliul Judetean Iasi se teme din ce in ce mai mult de aparitiile publice. Victorel Lupu iese extrem de rar in public si in fata mass media pentru a arata cu ce se ocupa la varful Consiliului Judetean. Desi legea il obliga sa organizeze lunar o conferinta de presa, Victorel Lupu refuza sa aplice prevederile legale si fuge de jurnalisti, ca dracul de tamaie. Lupu face declaratii doar atunci cand nu mai are cum sa scape, mai precis dupa sedintele de Consiliu Judetean, atunci cand este abordat de reprezentantii mass media.

In rest, Lupu ezita sa dea declaratii, sa arate cu ce se ocupa si ce proiecte are autoritatea pe care o conduce in lipsa lui Cristian Adomnitei. De altfel, Victorel Lupu profita din plin de faptul ca Adomnitei are probleme cu justitia si nu este lasat de judecatori sa revina la sefia Consiliului Judetean. De la sfarsitul primaverii, Lupu s-a instalat confortabil la varful Consiliului Judetean. Pana acum, nimeni nu stie concret activitatea acestuia. In afara de faptul ca semneaza documente si ca participa la unele sedinte, Victorel Lupu nu a aratat ca face si altceva. Iesenii nu mai stiu daca Iasul are implementat vreun proiect nou, daca lucrurile merg intr-o directie buna pentru ei. Pana in prezent, totul a curs pe proiectele initiate anterior, ce in mod normal continua si acum. Ajuns la pensie, Lupu continua sa ocupe un fotoliu de conducere la Consiliul Judetean, ba chiar recent a fost ales presedinte al organizatiei judetene a PSD Iasi. Activitatea de la Consiliul Judetean a trecut chiar pe planul doi in ultima vreme, pentru ca Lupu a fost prins intr-un joc al functiilor la PSD. Om de baza al primarului suspendat Gheorghe Nichita, Victorel Lupu a tras cat a putut pentru a-l proteja pe acesta si pentru a-i indeplini in continuare ordinele. Asta nu e tot. Despre Lupu se spune si ca a fost unul din informatorii Militiei comuniste. De altfel, actualul vicepresedinte al Consiliului Judetean se cunostea destul de bine cu capii de la acea vreme ai structurii Militiei. Informatia venita din interiorul PSD arata ca, ani la rand Victorel Lupu a fost printre cei care ofereau informatii pretioase, acesta fiind in legatura directa cu fostul colonel Lucian Crisu. Si in acest caz iesenii ar trebui sa-l ia la intrebari si sa-i ceara explicatii, doar si pentru simplul fapt ca interesele sale personale au primat in detrimentul judetului.
Comentarii
 • Bai asa zis ziaristi, muriti de oftica pentru ca nu va baga in seama si ca nu gasiti nimic de scris despre Lupu? Ziar de rahat oameni de nimic ce sunteti, din aceste cauze Iasul a ramas ultimul oras. Nu suntem in stare sa sustinem niste proiecte ci doar ne ocupam de cancan. Jegurilor!

  • Sa mori tu ca n-ar avea ce scrie despre el si despre ocupatiile lui fii-su?
   Ia duceti-va ziaristilor pe la Mogosesti,locul de bastina al lui Lupu si sapati pe-acolo legat de terenuri,arende si alte afaceri cu Primaria si primarul Maftei(fost pnl-ist si brusc trecut la psd-isti).Sa vedeti ce surprize ofera Tutankamonul asta de Lupu….

 • oare iasul nu are oameni adevarati pe care sa-i promoveze >>??? de ce oare numai napircile ies in fata si ocupa cite 2-3 sau chiar mai multe functii bine platite si cu posibilitati de spaguiala in timp ce tinerii sunt nevoiti sa se faca <> . DE CE DOMNILOR POLITICIENI SE INTIMPLA ASA????? SI PINA CIND CREDETI CA VA MAI MERGE?????

 • Victorel Lupu este singurul profesionist ce poate indeplini in conditiile actuale functia la CJ; grupurile de interese mafiote vor lovi permanent in el ca sa-l intimideze in speranta ca le va face jocurile; zadarnic; poate chiar se enerveaza si ia legatura cu colonei ca alde crisu,dar actuali.Articolul BZI este o dovada indubitabila cum presa este dependenta si nu isi indeplineste corect rolul constitutional. Aici un procuror ar trebui sa faca cercetari. Cu Lupu la sefie se fura mai greu sau deloc.

  • specialist in ce ? ce specialitate are ? pana acum n-am vazut ca marii specialisti politicieni nu se pricep decat la furat si sporit averile lor .toti traiesc pe picior mare er cei multi si prosti dramaluesc banul de pe o zi pe alta .DA SUNT TOTI MARI SPECIALISTI IN AGONISELI DE AVERI PENTRU EI SI PROGENITURILE LOR NIMIC PENTRU CEI PE CARE II MINT SI LE IAU VOTURILE .SA LE FIE RUSINE LA TOTI POLITICIENII NEAMULUI DA SA LE FIE RUSINE ,DAR NU PEREA CRED CA AU OBRAZUL DE OPINCA .STITI DIN CE SE FACEAU OPINCILE NU ?

 • pentru Vali : singurul dintre consilierii judeteni,pentru presedintele interimar trebuie sa fie numai dintre astia,asa e legea 215.

Adauga un comentariu