Actualitate

Alte promisiuni pe cadavrul Fortus SA Iasi

Publicat: 20 apr. 2015
1

Autoritatile judetene au convocat ieri o noua sedinta la sediul Prefecturii pentru a discuta despre situatia societatii Fortus SA Iasi. La aceasta sedinta au participat si cativa dintre salariatii fostului combinat de utilaj greu, dintre cei care au de primit salarii restante si care pana acum nu au mai vazut niciun leu. O decizie finala in acest sens ar urma sa fie luata la sfarsitul acestei saptamani cand Tribunalul Targu Mures se va pronunta asupra prelungirii cu un an a punerii in aplicare a planului de reorganizare. In caz contrar, daca instanta va respinge acest lucru, falimentul societatii este inevitabil. Autoritatile judetene sustin insa ca lucrurile merg intr-o directie buna si ca situatia combinatului se va indrepta.

Citeste si: INCIDENT la Prefectura Iasi! Trompeta Guvernului in teritoriu a comis-o din nou

„Am avut o discutie civilizata vreme de trei ore in care am reluat problema cu salariile. Ei, in format extins, au inteles unde ne aflam si asteptam acum ziua de vineri 24 aprilie cand la Tribunalul Targu Mures se va lua o decizie foarte importanta. Speram ca se va ajunge la finalul pe care il dorim, respectiv salariile la timp si integral pentru angajati, ca primaria sa ridice acel parc industrial si societatea sa nu mai aiba datorii”, a mentionat prefectul Dan Carlan. O situatie aparte la Fortus SA este legata de solicitarea Primariei Iasi, parte din creditori, de a primi teren in incinta combinatului pentru a ridica un parc industrial. Ultima sedinta legata de situatia Fortus SA s-a lasat cu scandal la sediul Prefecturii Iasi dupa ce prefectul Dan Carlan nu l-a lasat la sedinta pe deputatul Petru Movila. Desi Movila s-a implicat in salvarea Fortus SA in mai multe randuri, Carlan a considerat ca deputatul nu are ce cauta la sedinta si l-a amenintat ca-l va scoate afara cu jandarmii daca acesta nu paraseste sala.
Comentarii
  • Aceleasi elucrumbatii emanate de o nulitate de prefect, nimeni altul decat cel ce si-a dat foc la firma in urma cu ceva ani. Nimic nu „merge la Fortus in directia buna”, este un sat fara caini, nici paza nu mai are de ceva timp. Nu au nici o solutie pentru salarii restante, toti mint, sa treaca timpul si sa ajunga mai repede la coliva Mortusului, fiecare dorindu-si o felie mai groasa. Pe „usa” din dos, prin Mortus se spala bani negri. Pentru ca in peroada de insolventa creantele acumulate nu se platesc , zice legea!! Deci legea tine cu hotul! Si la cat se fura in Romania, aici e vorba de un mizilic.

  • BOLSEVICI CRIMINALI SI MINCINOSI…CIAUSESCU DADEA SALARI DE 2 ORI PI LUNA SI A FOST IMPUSCAT ,,..,CE AR MERITA CANALILE ASTEA CARE NU DAU SALARI CU ANI,,.., AM INTELES CA FORTUS ESTE LA STAT ,,.PARLAMENTARI SI CEILALTI HOTI CARE NE CONDUC DE 25 DE ANI SANT TOT IN URMA CU UN AN LA LUAT SALARI,,,,,,,,

Adauga un comentariu