Magazin

Alina Vidican primeste lovitura dupa lovitura dupa DIVORT! Fostul sot i-a dat vestea care a daramat-o

Publicat: 20 aug. 2016
1
Alina Vidican a divortat de sotul ei si, acum, se bucura de bunurile pe care acesta a acceptat sa i le cedeze la mediere. Din nefericire pentru blondina, afacerea cu strandul din zona Moghioros la care tinea foarte mult nu ii mai apartine, deoarece fostul sef de la Dinamo nu a fost dispus sa o mai pastreze si pe ea in calitate de administrator.
La despartirea de barbatul ei Alina Vidican s-a vazut cu sacii in caruta. Desi a declarat ca nu i-a cerut nimic sotului, se pare ca, in realitate, situatia este alta.
Alina ramane cu apartamentul de la Miami, care, conform spuselor sale, i-a fost daruit de afacerist fiului Alexandru, chiar la nastere, pensia alimentara strict de 10.000 de euro lunar, la care se adauga chelutuielile scolare, unele care vor fi destul de costisitoare, o parte din costurile vilei din Pipera in care a stat in timpul casniciei, “ doar” 80.000 de euro,  la care o sa se mai puna si alti 50.000 in contul altor datorii fata de ea, in concluzie cam 130.000 de euro!!!
Pe de alta parte insa sunt incerte inca business-urile din Timisoara, pe care blonda si le-ar dori. Imobilele sunt pe numele altor persoane din familie si este dificil sa intre in posesia Alinei automat. Mai mult, o alta afacere la care Vidican chiar a tinut, Strandul Moghorios, nu ii mai apartine deloc de la mediere.
Surse din preajma cuplului sustin ca Alina a fost scoasa din business si, acum, altcineva se ocupa de locul de agrement din Capitala. “Vidican si-ar fi dorit sa ramana administrator, insa sotul ei a fost de alta parere. Blondina oricum sta mai mult prin America, iar pentru binele strandului este musai ca persoana care se ocupa de el sa fie in tara. In atari conditii, a fost numit un alt reprezentant in functia de conducere”, au dezvaluit persoane apropiate familiei.Adauga un comentariu