Magazin

Alina Vidican are un plan diabolic de a-l recuceri pe Cristi Borcea. Ce a facut sotia fostului dinamovist

Publicat: 17 iun. 2016
1

Alina Vidican pare decisa sa faca din ce in ce mai multe schimbari in viata ei, cu atat mai mult cu cat, stabilita la Miami de cateva luni, sotia lui Cristi Borcea simte nevoia sa isi imbunatateasca viata. Iar din aceasta cauza, ea aluat o decizie radicala, facand, de curand, o schimbare incredibila.

Potrivit unor surse bine informate, Alina Vidican a trecut, de curand, pragul unui medic estetician de renume din Miami. Iar acolo, fara sa stea prea mult pe ganduri, ea a cerut ca acesta sa o tuneze, sa ii schimbe infatisarea.

Lucru pe care, zilele trecute, l-a si facut, sotia lui Cristi Borcea fiind, acum, posesoarea unor silicoane nou-noute, care sa o faca sa arate mai bine ca niciodata. Mai mult, spun sursele noastre, protezele puse, unele de forma anatomica, masoara putin peste 275 de ml fiecare si i se potrivesc de minune, motiv pentru care, in aceste momente, sotia lui Cristi Borcea pare sa fie, psihic, mai puternica ca niciodata.

De la inceputul anului, atunci cand a facut anuntul ca este insarcinata, despre relatia dintre Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-a tot vorbit, cu atat mai mult cu cat fostul actionar dinamovist a decis sa divorteze de cea de-a doua lui sotie, timisoreanca Alina Vidican. De altfel, aceasta a plecat, acum cateva satamani, din Romania, stabilindu-se pentru o buna perioada de vreme la Miami, ea urmand sa revina in tara pentru a semna actele divortului de fostul actionar dinamovist.
Adauga un comentariu