National

Alina GORGHIU, prima REACTIE dupa DEMISIA lui Blaga

Publicat: 28 sept. 2016
1
Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, are prima reactie, dupa demisia lui Vasile Blaga din conducerea PNL. Gorghiu sustine ca regreta problemele pe care le are fostul copresedinte al PNL, dar anunta ca liberalii, alaturi de Dacian Ciolos si Klaus Iohannis, isi continua lupta.
”Regret situatia deloc confortabila in care se afla colegul si prietenul nostru, domnul co-presedinte Vasile Blaga, si am totala incredere in prezumtia de nevinovatie. Asa cum am procedat in toate situatiile, nu voi face niciun comentariu pe fond, despre dosare si anchete, deoarece nu aceasta este menirea unui om politic si a unui lider de partid.
In privinta implicatiilor politice, Partidul National Liberal pierde un stalp al constructiei sale, in urma acestei demisii. In acelasi timp, demisia co-presedintelui PNL este un exemplu de onoare si consecventa, care arata, inca o data, diferenta majora dintre partidul nostru si toti ceilalti. Diferenta este ca, desi prezumtia de nevinovatie este aceeasi pentru toata lumea, doar cativa au demnitate si respect fata de partidele pe care le reprezinta si fata de electorat.
Partidul National Liberal demonstreaza, inca o data, ca pentru noi reforma nu este doar un discurs, ci si un mod de a face politica, de la ultimul inscris in partid, pana la liderii acestuia. Vom merge in continuare pe acest drum, din dorinta de a reprezenta o alternativa morala si de buna credinta, in fata unor politicieni care sunt gata sa-si sacrifice si tara, pentru a fugi de responsabilitatile legale.
Vom lua, in perioada urmatoare, toate deciziile necesare, in urma acestui eveniment nedorit, prin consultare si cu incredere in forta fiecarui membru al partidului nostru. Partidul National Liberal reprezinta o singura entitate, care nu isi mai imparte demult membrii in functie de fosta apartenenta politica. Este un mare merit al co-presedintelui PNL, alaturi de care am strabatut, in ultimii doi ani, de cateva ori, fiecare organizatie din tara a partidului, pentru a transmite mesajul nostru comun de unitate si reforma.
Toate eforturile si gandurile noastre trebuie sa se indrepte acum spre alegerile din decembrie. PNL este, alaturi de Presedintele Klaus Iohannis si de Prim-ministrul Dacian Ciolos, o forta care isi doreste schimbarea in bine si pana la capat a Romaniei. Avem datoria sa castigam aceste alegeri, nu doar pentru ca este un obiectiv normal de partid, ci, in primul rand, pentru a nu lasa Romania pe mana unui cartel politic, care urmareste doar obiective revansarde si retrograde”, anunta Alina Gorghiu conform stiripesurse.roComentarii
  • – Ca de la HOT la HOT. Regret situatia deloc confortabila in care se afla HOTUL si partenerul nostru de HOTII, domnul coi-presedinte Vasile Blaga, si am totala incredere in kakatul parsiv de justite.

Adauga un comentariu