National

Alina Gorghiu il dezaproba pe Catalin Predoiu

Publicat: 29 mart. 2015
1

Alina Gorghiu reuseste in ultimele zile sa faca declaratii de natura sa-i irite pe colegii de partid sau pe fostii sai sustinatori.

Dupa ce a gafat supraevaluandu-se cu voce tare si afirmand ca Dan Sova nu face decat „sa se agate de numele ei” in scandalul in care acesta este implicat, astazi co-presedintele PNL a dat de inteles ca dezaproba gestul lui Catalin Predoiu de a le cere politicienilor sa se alature celor care protesteaza in strada impotriva votului din Senat care l-a salvat de la retinere si arestare preventiva pe acelasi Dan Sova.

Citeste si IPOCRIZIE: PNL cere reluarea votului in cazul lui Dan Sova. Nu zice nimic de cazul Vosganian

Ieri, Catalin Predoiu postase pe pagina sa de facebook un mesaj in care indemna cetatenii simpli dar si politicienii sa iasa in strada si sa  protesteze impotriva votului din Senat in cazul Sova.
 
„Cetatenii nu pot fi mobilizati la protest prin apeluri ale politicienilor pe Facebook” a comentat azi Alina Gorghiu care, in fata camerelor de luat vederi, a lasat sa-i scape si un gest de dezaprobarea acestei initiative.

Citeste si Protest impotriva Alinei Gorghiu in fata sediului PNL

Interesant de vazut ce parere mai are acum Catalin Predoiu despre colega sa, avand in vedere ca atunci cand aceasta a fost aleasa in fruntea PNL, el s-a grabit  sa o felicite si sa faca declaratii in care spunea ca vede in alegerea deputatului liberal Alina Gorghiu „o masura de consolidare a procesului de fuziune” si „un semn de reforma”.
Adauga un comentariu