National

Alina Bica, fosta sefa DIICOT, ramane in arest

Publicat: 23 dec. 2014
1

Alina Bica ramane in arest preventiv. Judecatorii i-au respins cererea de eliberare. Alina Bica este acuzata de abuz in serviciu, in dosarul retrocedarilor ilegale.

Aflata de cateva saptamani in spatele gratiilor, acolo unde a trimis ea insasi zeci de infractori, Alina Bica a cerut sa fie eliberata, ca sa-si petreaca sarbatorile de iarna acasa.

Citeste si Detalii SCANDALOASE in DOSARUL BICA. Ce facea fosta sefa ANTIMAFIE de FRICA Elenei

Alina Bica i-ar fi spus avocatei sale ca se simte ,,taiata bucata cu bucata” si ca a refuzat hrana.

Ingrijorata pentru starea de sanatate a Alinei Bica, avocata acesteia s-a oferit s-o reprezinte gratuit pe una dintre colegele de celula ale fostei sefe DIICOT. In schimbul serviciului oferit de avocat, detinuta ar trebui sa se asigure ca Alina Bica mananca.

Citeste si Protejata lui Traian Basescu, Elena Udrea, apare intr-un dosar al Alinei Bica

Rand pe rand, trei magistrati au refuzat dosarul Alinei Bica, pe motiv ca s-au mai pronuntat in cazul fostul procuror-sef al DIICOT.

In cele din urma, un alt complet a judecat cererea de eliberare a Alinei Bica. Fosta sefa a DIICOT a fost arestata preventiv pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave. Ea este acuzata ca a aprobat acordarea de despagubiri pentru un teren din capitala, supraevaluat cu peste 60 de milioane de euro.

Citeste si Inca un nume GREU apare in dosarul Bica
Adauga un comentariu