National

Alina BICA, declarati ULUITOARE despre relatia sa cu Elena UDREA si despre „excursia” de la PARIS

Publicat: 14 iul. 2016
1

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT a fost invitata in platoul televiziunii Antena 3, la emisiunea Sinteza Zilei, iar subiectul discutat de aceasta si de catre moderator a fost, in principal, legaturile si relatia sa cu Elena Udrea, dar si pozele facute la Paris, in care cele doua apar ca facand cumparaturi.

Alina Bica a declarat ca ea cu Elena Udrea au fost prietene foarte bune, iar dupa ce dosarele si anchetele asupra lor vor fi incheiate, ele tot vor ramane prietene.

“Banuiesc ca acum, daca ar fi sa privesc retrospective lucrurile, nu as mai accepta functia de procuror-sef al DIICOT. Eu nu sunt genul de persoana care sa sacrifice o relatie de prietenie pentru o functie. Eu am avut ocazia sa o cunosc pe doamna Udrea in alt mod decat o stie restul lumii. Ea ramane prietena mea. Sunt sigura ca atunci cand lucrurile se vor termina, noi vom ramane prietene. Eu am vazut-o pe doamna Elena Udrea botezand copii orfani, si multe altele. Dar nu pot spune mai multe lucruri”, a declarant Alina Bica, la televiziunea de stiri.

In legatura cu episodul de la Paris dintre ea si Elena Udrea, Bica a transmis ca nu a fost o vizita pentru shopping, ci ea urma sa se duca la Hagga, a doua zi.

“Nu mi s-a parut nimic deplasat, nimic nelalocul sau. Am stat doua nopti in acel hotel. Nu am iesit cu vreo plasa din vreun magazin, ci dintr-un taxi. Banuiesc ca persoanele care ne-au fotografiat, ar fi trebuit sa puna si pozele cand am facut cumparaturile… Se impartisera lucrurile, in sensul ca doamna Udrea coborase prima din masina, s-a dus sa faca rezervare la hotel. Cealalta doamna nu avea nicio treaba cu noi. Nu am o problema sa-mi asum cumparaturi, sunt un om care muncea, mi-as fi permis sa-mi cumpar o bluza de undeva. Asta a fost o manipulare interesanta”

Dupa aceste declaratii, Alina Bica nu s-a oprit din a da mai multe detalii despre pozele in care apare la Paris. Aceasta crede ca cei care au facut poze nu erau paparazzi, ci erau persoane specializate in urmarirea sa. Mai precis, aceasta a transmis ca crede ca ar fi fost filata.
Adauga un comentariu