National

Alin Dinca (The Trooper): Suntem tara Biancai Dragusanu, tara analfabetilor, a lui…

Publicat: 05 sept. 2016
1
Alin Dinca, liderul formatiei rock The Trooper, a criticat dur pe Facebook prejudecatile din societatea romaneasca, de exemplu faptul ca unii oameni sunt considerati satanisti doar pentru ca au plete si canta/asculta muzica rock sau ca altii sunt considerati satana doar pentru ca sunt homosexuali, ca fetele tatuate sunt catalogate drept curve, iar barbatii cu cercei homosexuali.
Acesta a mai dat chiar exemplul trupelor rock, ele fiind de multe ori ignorate doar pentru ca ”niste cretini medievali consdiera ca rockerii sunt satanisti”. In schimbul acestor formatii, insa, sunt promovati artisti care nu transmit niciun fel de mesaj si care nu fac oamenii sa gandeasca in vreun fel.
”Deci lucrurile stau cam asa: in Suceava, Biserica cere ca trupele rock sa fie interzise pentru ca niste cretini medievali considera ca rockerii sunt satanisti.
In Bucuresti, Cosmin Prelipceanu ii interzice lui Andrei Gheorghe sa pronunte pe post „Pink Floyd„. In toata tara vocile rock nu au voie pe radio pentru ca „sunt prea dure”. In toata tara radiourile nu vor sa difuzeze piese cu distors pentru ca „deranjeaza” ascultatorii.
In toata tara nu au voie pe posturile de radio piese cu mesaj. Doamne fereste sa se trezeasca cineva la realitate si sa gandeasca mai mult de „Eu vara nu dorm” sau „Rau ma dor ochii ma dor”. In toata tara, foarte multe mama isi educa odraslele in ideea ca pletosii sunt satanisti, motociclistii sunt oameni rai, barbatii cu cercei sunt homosexuali, fetele tatuate sunt curve, homosexualii sunt satana pe pamant si cine se imbraca in negru fura copii”, a scris Alin Dinca pe Facebook.
Acesta s-a mai plans ca Romania este tara unor personaje dubioase ori lipsite de substanta, a politicienilor suspectati de fapte de coruptie, a lui Daniel ”Preaultramegafericitul” si a paradoxurilor ingrijoratoare.
”Asta este Romania in 2016. Suntem tara Biancai Dragusanu, tara Crudutei, tara Nataliei Mateut, tara Iuliei Albu, tara lui Madalin Ionescu, tara analfabetilor, a combinatorilor, a scuipatorilor de seminte, a lui Daniel Preultramegafericitul, tara lui Gabriel Oprea, Traian Basescu, Elena Udrea, Victor Ponta, Oprescu, Blaga, tara toaletelor din spatele curtii, tara masinilor de lux fara benzina, tara diletantilor si a politicienilor fara liceu. Insa trebuie sa tinem mereu minte un lucru – Avem un relief minunat…”, a mai scris liderul The Trooper.Adauga un comentariu