National

Alexandru Sassu: Oprescu mi-a spus ca STIA ca este URMARIT. Nu cred ca a luat SPAGA

Publicat: 08 sept. 2015
1

Fostul presedinte-director general al Televiziunii Romane, Alexandru Sassu, a declarat, duminica, la Romania TV ca este bun prieten cu Sorin Oprescu si ca nu crede ca acesta a luat mita. Acesta a declarat ca DNA este „o arma politica in mana celor care au nevoie ca Romania sa nu aiba o clasa politica solida”.

Fostul presedinte-director general al Televiziunii Romane, Alexandru Sassu, a precizat ca nu crede ca Sorin Oprescu ar fi luat mita, tinand cont si de faptul ca edilul Capitalei stia ca DNA este cu ochii pe el.

„Eu sunt prieten cu Sorin Oprescu de foarte multi ani si o sa ramanem indiferent de ce se intampla. Eu nu cred ca a luat spaga. Acum cateva zile am fost la el si mi-a spus ca stie ca este urmarit si ca sunt cu ochii pe el”, a declarat acesta.

Alexandru Sassu a adaugat ca DNA a executat in ultimii ani mai multi politicieni care se evidentiau pe scena politica.

„In ultimii ani DNA a facut cateva executii publice la cei care aveau pozitii mai inalte in politica. Nastase, Crin Antonescu intr-un fel, Tariceanu sta cu sabia deasupra capului, acum Oprescu

Sunt o gramada de personaje despre care s-au facut denunturi cate vreti, publice, scrise inregistrate si nu s-a facut nimic. Deci este clar ca DNA este o arma politica in mana celor care au nevoie ca Romania sa nu aiba o clasa politica solida si pe picioare”, a mentinat fostul sef al TVR.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut de procurorii DNA sambata noapte, iar duminica noapte, cu putin inainte de miezul noptii, magistratii Tribunalului Bucuresti au emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele edilului, care a fost dus in arestul Politiei Capitalei. Decizia nu este definitiva si a fost contestata de Sorin Oprescu la Curtea de Apel Bucuresti.
Comentarii
  • Cum adica nu crezi? Oare nu toţi hoţii zic aşa? Odată intrat în malaxorul hoţiei nu poţi da înapoi. Nu te lasă sistemul.Poţi doar spera că nu o să prindă.

Adauga un comentariu