Sport

Alexandru Cisman este noul sef al sportului iesean

Publicat: 01 iun. 2014
1

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret a Judetului Iasi are un nou director. Fostul sef, Ciprian Paraschiv, cel care a condus timp de cinci ani destinele sportului iesean a plecat la Bucuresti, unde ocupa postul de director de dezvoltare in cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF). In locul lui Ciprian Paraschiv, a fost numit prin decizia Ministerului Tineretului si Sportului (MTS), in functia de director interimar, Alexandru Cisman. Acesta ocupa functia de consilier in cadrul DJTS Iasi si va raspunde de destinele sportului local cel putin un an de zile, pana cand ar trebui sa iasa la pensie.

Citeste si: Noua organigrama a FRF: Ciprian Paraschiv este director de dezvoltare

„Au fost cinci ani frumosi, in care sportul din Iasi a avut rezultate exceptionale, poate cele mai bune din ultima perioada. Acum insa, a venit momentul sa ma implic intr-un nou proiect in care cred foarte mult. Cred ca numirea domnului Alexandru Cisman in functia de director interimar este una de bun augur si dumnealui va putea continua proiectele incepute de mine”, a spus Ciprian Paraschiv, fostul sef al DJTS Iasi.

Citeste si: Ciprian Paraschiv spune de ce il sustine pe Razvan Burleanu la sefia FRF

„Este alegerea ideala, un coleg cu o vasta experienta sportiva, meticulos si foarte bine organizat in toate actiunile pe care le desfasoara. De fapt aceste calitati m-au determinat cu mult inainte de aceasta numire sa-l cooptez pe domnul Cisman in conducerea DJST, atribuindu-i ca si coordonare segmentul sport din cadrul Directiei”, a spus si Dan Statescu, directorul executiv adjunct al DJTS Iasi. Alexandru Cisman a fost sustinut in functie de PSD.

Citeste si: Ciprian Paraschiv, in delegatia Romaniei la seminarul pentru dezvoltarea fotbalului de baza
Comentarii
  • uraaaa…..s a intors UTC-ul….era si normal ca neo-bolsevici sa nu-i uite pe vechii activisti comunistii….cit despre profesionalism ,sunt alti mai pregatiti si mai putin ,,spritangii”” ca asta mai mult beat l-am vazut.

    • din betie omul se trezeste, din prostie – niciodata. se pare ca traiti in vremuri de mult apuse din care nu mai reusiti sa va treziti. Analist? sa fim seriosi!!!!!!!!!

  • bla bla bla,l=a pus partidoiu, asta e esenta ,restul laudelor sint apa de ploaie;partidu e in toate in cele ce sint si-n cele ce miine vor ride la soare(m.beniuc);aceeasi mirsavie ca si in cazul lui belu la cosr,unde a fost pus un taranoi din psd;nu conteaza competenta ,conteaza obedienta.

    • din pacate asa functioneaza lucrurile in Romania – ca sa faci ceva trebuie sa fii sub o umbrela, chiar daca nu ai nevoie de ea

Adauga un comentariu