Magazin

ALEXANDRA STAN, mai SCUMPA de cand A LUAT BATAIE! Vezi ce tarife COLOSALE

Publicat: 06 aug. 2013
1

Alexandra Stan se pare ca a devenit un artist mult mai scump, dupa ce a incheiat socotelile cu impresar Marcel Prodan si a fost luata sub umbrela unei firme din America, mult mai mari, aceeasi care ii manageriaza si pe Alicia Keys, Adele, Al Pacino sau Alec Baldwin. Conform site-ului societatii, tariful vedetei este curpins intre 50.000-225.000 de dolari.

Scandalul in care a fost implicata Alexandra Stan in luna mai se pare ca i-a adus si un beneficiu urias vedetei: a facut-o sa scape de managerul tortionar si a propulsat-o in adevarata industrie muzicala – cea din America. Vedeta se afla in prezent sub contract cu firma de impresariat si evenimente Celebrity Talent International, din Statele Unite, care a ajutat-o pe artista sa patrunda in sistemul, altfel impenetrabil, de peste Ocean, la care multi ravnesc, scrie libertatea.ro.

Cum aceeasi societate ti-i pun la dispozitie, desigur pentru bani grei, pe Al Pacino, Alicia Keys Alice Cooper, Adele sau Alec Baldwin, acestia fiind doar cateva dintre numele mari, Alexandra Stan are si ea tarife demne de un star in aceasta industrie. Asa ca, daca inainte 50.000 de euro era cel mai scump pret al vedetei, acum este pragul minim al costului perceput pe un spectacol in Statele Unite, putand ajunge si la 75.000 de dolari. Iar cei care vor sa o cheme la un show in afara Americii, vor trebui sa scoata din buzunar intre 150.000 si 225.000 de dolari.

O alta romanca celebra care se afla pe lista celor de la CTi este pictorita Alexandra Nechita, supranumita in America si „micuta Picasso”.
Adauga un comentariu