Eveniment-Social

Alesii locali pregatesc „Zilele municipiului Pascani”

Publicat: 14 apr. 2013
1

Din acest an se reia sarbatoarea orasului. In Bugetul de Venituri si Cheltuieli pe anul 2013 a fost alocata suma de 70.000 lei, care vor fi recuperata din inchirierea domeniului public catre comercianti. Cei de la primarie au mai precizat faptul ca la suma respectiva se vor mai adauga bani din sponsorizari sau donatii.

„Activitatea se va plati din incasarile pe care le vom face in perioada respectiva, dar si sponsorizari si alte donatii. Banii alocati de la buget vor fi folositi ca avans si mai apoi vor fi recuperati din incasari. Nu s-a stabilit inca data la care sa aiba loc. Urmeaza sa se decida in curand”, a spus administratorul public al Primariei Pascani, Gica Zanet.

Ultimele editii au fost organizate in perioada 3 – 5 iulie iar din motive necunoscute se pare ca data va fi schimbata. Cetatenii spun ca data ar trebui sa fie respectata, mai ales daca se doreste a fi o traditie. Un alt motiv este acela ca in perioada respectiva, elevii se afla in vacanta si astfel se pot bucura din plin de eveniment.
Adauga un comentariu