Eveniment-Social

Alesii judetului Iasi se intalnesc intr-o noua sedinta extraordinara. Vezi ordinea de zi

Publicat: 07 apr. 2014
1

Maine, 8 aprilie, incepand cu ora 14:00, in Sala Galbena de la Prefectura Iasi va avea loc o noua sedinta extraordinara a Consiliului Judetean (CJ). Pe ordinea de zi sunt incluse trei proiecte de hotarare.

Citeste si EXCLUSIV. Adomnitei disperat sa preia puterea in Iasi. Pleaca la Bucuresti sa negocieze cu Vasile Blaga

Este vorba despre proiectul privind transmiterea sectorului de drum DJ 249A Iasi – Holboca – Cristesti – Minzatesti – Bosia, km 2+200 – 16+139, din domeniul public al judetului Iasi in administrarea Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura, Investitii Straine, Parteneriat Public – Privat si Promovarea Exporturilor.

Citeste si Sefia CJ Iasi ramane in aer. PDL nu s-a decis pe cine sustine

Totodata, urmeaza sa se discute si despre aprobarea proiectului „Imbunatatirea capacitatii si calitatii sistemului de interventie in situatii de urgenta in conditii de iarna”, a cheltuielilor si a activitatilor legate de proiect si despre aprobarea implementarii proiectului „Programe de studii flexibile si competitive pentru IT&C in Regiunea de Dezvoltare Nord-Est (CompetIT&C)”, a bugetului si a activitatilor acestuia, depus de Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara EURONEST.
Adauga un comentariu