International

Alerta TERORISTA in Europa: Ce tara urmeaza sa fie atacata de Statul Islamic

Publicat: 27 iul. 2016
1

Organizatia jihadista Stat Islamic a lasat sa se inteleaga ca isi va continua activitatile teroriste si in alte tari din Europa, dupa seria de atacuri de luna aceasta, cele mai recente fiind cele din Franta si din Germania.

Statul Islamic a postat pe aplicatia jihadista de mesagerie Telegram avertismente privind noi atacuri teroriste in tari din Europa, dupa atentatul de la Nisa, soldat cu un adevarat carnagiu si, recent, cu decapitarea unui preot intr-o biserica din Franta.

Acum, printr-un nou mesaj al organizatiei jihadiste, aceasta a avertizat ca urmatoarea tara de pe lista Statului Islamic este Marea Britanie. Jihadistii au tinut sa precizeze ca tinta lor va fi Londra, adaugand ca reteaua va organiza, in paralele, atacuri asemanatoare si in Statele Unite, la Washington, cat de curand.

Una dintre imaginile postate de jihadisti pe site-ul lor, Telegram, este infatisata Statuia Libertatii din New York inghitita de flacari, avand ca explicatie „In curand, Washingtonul” – referire la capitala Statelor Unite.
Adauga un comentariu