National

Alegerile interne din PSD s-au incheiat. Prezenta la vot de 81,23%

Publicat: 11 oct. 2015
1

Alegerile interne pentru desemnarea noului presedinte al PSD s-au incheiat, duminica, in jurul orei 20:00, liderii partidului incepand centralizarea finala a rezultatelor si asteptandu-se la o prezenta la urne de aproximativ 80%, potrivit unor surse social-democrate, citate de Mediafax. Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, va sustine o declaratie de presa in jurul orei 22.00, insa rezultatele finale ale scrutinului intern vor fi anuntate luni.

La scrutinul intern din PSD au participat 81,23% din membrii partidului, adica 435.172 de membri de partid din totalul de 535.699, a anuntat presedintele Comisiei Electorale Centrale a PSD, Florin Iordache.

Liderii PSD se asteapta, potrivit datelor de care dispun la ora 20.00, ca prezenta finala la urne sa fie de aproximativ 80%. Estimarile PSD arata ca mai bine de 400.000 dintre cei aproximativ 532.000 de membri s-au prezentat la vot, fiind considerata de catre social-democrati o prezenta „foarte buna”, potrivit acelorasi surse.

Liviu Dragnea a anuntat ca luni, in Comitetul Executiv National, se va face o analiza a fiecarei filiale in parte cu privire la mobilizarea membrilor la vot, insa procesul va fi o „radiografie” a capacitatii de organizare a partidului si nu va fi urmata de sanctiuni pentru filialele cu rezultate slabe.
Adauga un comentariu