Eveniment-Social

Alegerile de la Colegiul Medicilor Iasi, contestate de unul dintre acolitii lui Astarastoae

Publicat: 15 dec. 2015
1

Unul dintre candidatii in Consiliul Colegiului Medicilor din Iasi a contestat alegerile care au avut loc in zilele de 6, 7 si 8 decembrie, pe motiv ca au fost fraudate. Medicul Razvan Constantinescu, unul dintre apropiatii fostului presedinte al Colegiului Medicilor Iasi, nu a obtinut votul colegilor pentru a ocupa un loc printre cei 20 de medici alesi in consiliu. Din acest motiv, acesta a considerat ca s-a savarsit o ilegalitate. Medicul Razvan Constantinescu nu a putut accepta faptul ca doctorii care au mers la urne nu l-au dorit. Rezultatele alegerilor pentru conducerea Colegiului Medicilor Iasi, mandatul 2015-2019, au fost validate de comisia electorala centrala. Saptamana viitoare, cei 20 de medici alesi in consiliu vor alege presedintele, cei trei vicepresedinti si secretarul. Din informatiile detinute in prezent, presedintele Colegiului Medicilor din Iasi va fi medicul de familie Liviu Oprea. Din cei 20 de membri in consiliu, 14 sunt medici de familie.

Este greu de crezut ca medicii vor vota un medic care nu face parte din medicina primara. Iata lista cu medicii alesi in Consiliul Colegiului Medicilor din Iasi: prof. dr. Doina Azoicai, prof. dr. Diana Cimpoesu, dr. Cristina Costandache, medic de familei, dr. Angela Daschievici, medic de familie, dr. Manuela Dascalescu, medic de familie, dr. Vasile Drug, dr. Cristina Gavril, medic de familie, dr. Cecilia Grigore, medic de familie, dr. Diana Zahacinschi Lazar, medic de familei, dr. Liliana Mihailov, medic de familie, prof. dr. Florin Mitu, dr. Viorel Olarasu, medic de familie, prof. dr. Mircea Onofriescu, dr. Liviu Oprea, medic de familie, dr. Rodica Constinescu Moisanu, medic de familie, dr. Simona Naghi, medic de familie, dr. Sanda Scutaru, medic de familie, dr. Ciprian Vornicu, medic de familie, prof. dr. Carmen Vulpoi, dr. Elena Gafita, medic de familie.
Comentarii
  • Stai linistit razvanel,te voi scoate si din beleaua asta asa cum te-am scos din multe altele. Ai fost si ai ramas fidel nasului tau spre deosebire de altii ca Pieptu sau Dimofte care acum isi bat joc de numele meu si in loc de astarastoaie zic Arestoaie.

  • Am uitat sa-l trec pe Liviu Oprea, mare tampit am fost,l-am facut conferentiar la UMF, comitand nenumarate ilegalitati, iar acum veneticul asta chiar si crede ca merita onoruri….

  • Razvi, l-am rugat pe Domn Prof Astarastoae si pe domn prog Dimofte sl mentina pe prietenul nostru Adi Curciureanu in comiswia de numaratoare a voturilor dar nu m-au ascultat. Daca ramanea Adi erai in primele trei locuri.

Adauga un comentariu