Magazin

Alec Baldwin a donat 1 milion de dolari Filarmonicii din New York

Publicat: 04 iul. 2012
1

Actorul american Alec Baldwin a donat 1 milion de dolari Filarmonicii din New York, la doar cateva zile dupa ce s-a casatorit cu iubita sa, care este instructor de yoga, informeaza  accesshollywood.com.
  
Aceasta donatie a fost facuta in onoarea directorului institutiei newyorkeze, Zarin Mehta.
  
Alec Baldwin este membru in consiliul Filarmonicii si este prezentatorul emisiunii radiofonice a acestei institutii, „The New York Philarmonic This Week”. Actorul a precizat intr-o declaratie de presa, luni, ca Mehta a facut ca visul sau de a face parte din universul muzicii clasice sa devina realitate.
  
Zarin Mehta a petrecut 12 ani la conducerea Filarmonicii newyorkeze iar mandatul sau se va incheia la finalul stagiunii 2011-2012.
  
Potrivit institutiei, Alec Baldwin a facut aceasta donatie din onorariul primit pentru o reclama pentru compania americana Capital One.
  
Alec Baldwin s-a casatorit, sambata, cu iubita lui Hilaria Thomas, in Manhattan. Alec este cel mai cunoscut dintre cei patru frati Baldwin, fiind de doua ori premiat cu Emmy si de patru ori cu Globul de Aur pentru rolul din serialul „30 Rock”.
Adauga un comentariu