Eveniment-Social

ALDE Iasi refuza pactul propus de Marius Bodea

Publicat: 02 iun. 2016
1

Liderii Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE) Iasi au criticat din nou iesirea inoportuna si necontrolata a liberalului Marius Bodea. Liberalul a iesit cu un sondaj mincinos pe piata, pentru a cere sprijinul celorlalti candidati la primarie, fortandu-i pe acestia sa se retraga din cursa electorala.

„Stim cu totii cum a decurs campania, destul de inedit, destul de anost, sondajele mai mult sau mai putin facute din creion, chiar ultimul sondaj aparut în presa este un sondaj mai vechi, de acum doua saptamâni, al unei fractiuni din alt partid, deci nu are nicio legatura cu ce s-a spus. Vom vedea cu totii ce se va întâmpla pe data de 5. Noi aveam oarecare sperante într-un procent bun, eu sper chiar surprinzator de bun si cred ca modul în care am încercat noi sa facem o politica si aceasta campanie, propunând proiecte, rezolvari pragmatice la anumite probleme ale localitatii si uitându-ne mai putin în curtea vecinului, cred ca a fost un mod primit, sigur”, a mentionat Radu Botez, candidatul ALDE la Primaria municipiului Iasi.

Acesta a comentat si solicitarea legata o eventuala alianta cu liberalii, sugerand ca aceasta nu poate fi realizata. „Sondajul prezentat de PNL nu cred ca a fost facut de catre PNL. Cred ca este un sondaj mai vechi facut, în principal pe judet, de PSD-ul, care reprezinta judetul. Din câte am înteles si am auzit, este vorba despre un sondaj facut acum doua saptamâni. Un sondaj de genul acesta este facut pentru electorat si pentru biciclisti. La o astfel de afirmatie întrebarea este de ce pentru biciclisti si de ce pentru electorat? Cam asa este de reprezentativ. Nu este un sondaj serios. Legat de o retragere pentru sustinerea vreunui candidat, odata ce te-ai înscris pe aceste liste, nu mai poti da înapoi. În momentul de fata, eu nu pot sa zic ca renunt la candidatura. Sunt în continuare candidat pe buletinul de vot si din acest punct de vedere, sigur este o cacealma. În momentul în care aceasta discutie ar fi avut loc, nu stiu, în septembrie 2015, probabil ar fi fost alt element si daca e sa ajungi la o concluzie, sigur listele de consilieri de la PNL nu ar fi fost realizate pe baza numarului mai mare de strângeri de semnaturi”, a spus Radu Botez. 
Comentarii
Adauga un comentariu