Eveniment-Social

ALDE a definitivat lista pentru alegerile parlamentare

Publicat: 22 sept. 2016
1

Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE) Iasi a batut in cuie formula de candidati pentru alegerile parlamentare din acest an. Astfel, lista la Camera Deputatilor va fi deschisa de actualul senator Varujan Vosganian, iar cea de Senat de consilierul judetean Vasile Salaru. Ieri, la Iasi a fost prezent si Teodor Melescanu, vicepresedinte la nivel national. In prezenta acestuia, Vosganian a explicat si de ce s-a refugiat pe lista de deputati. Vosganian a refuzat insa sa spuna si cine mai este pe lista de candidati pentru cele doua Camere ale Parlamentului.

„Am facut opt scenarii cu privire la alegeri. O probabilitate este aceea de a avea un loc la Senat, adica 50 la suta, si al doilea loc la Camera Deputatilor, cu sanse de o treime. Vorbim de scenariul pastrat de la alegerile locale. Am avut si esecuri in ceea ce priveste sectiile de votare. Am discutat cu Calin Popescu Tariceanu si am decis ca avem nevoie de un leadership pe ambele zone, atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor. El va fi la Senat, iar eu am decis sa candidez la Camera Deputatilor din aceasta cauza. Senatul, cu exceptia unor domenii institutionale, este mai mult onorific”, a sustinut senatorul Varujan Vosganian, presedintele ALDE Iasi.
Comentarii
  • Poate sa si toarne litri de ulei pe chelie ca e foarte putin probabil sa mai pupe imunitatea Varujanu. Se pare ca se trezesc iar facebook si retelele de socializare, adica TINERETUL. Numai ei pot schimba, prin prezentarea la vot ceva in Romania noastra.

  • Pai se poate? Un locsor caldut si cu imunitate pentru barbisonul lui dom Vosganian! Altfel, cine stie ce le mai da prin cap celor de la DNA! Ai sa intri , Vosganiene, de data asta, dar acolo unde trebuie, adica la mititica!!!

  • ȚAPULEEEE, LA PARNAIE CA AI FURAT DESTUL. LASATI LOCUL LA ALȚII MAI TINERI, CU MINTEA MAI LIMPEDE SI CARE NU AU DOSARE PENALE. STIMATE ȚAP IMAGINEAZA-TI CUM O SA FII TRAS DE CIOC IN CELULA SI COLEGUL DE CELULA NOAPTEA IȚI VA CANTA ACEL CANTEC FRUMOS DE LEAGAN : ȚA ȚA ȚA CAPRIȚA MEA. SUCCES IN DRUMUL TAU SPRE DNA.

  • PE TINE NU TE VOTEAZA NIMENI MAI ARMEANULE. DACA LA ALEGERI LOCALE AM VOTAT ALDE ACU NU MAI VOTEZ. PACAT CA IN ALDE SUNT OAMENI BUNI DAR NU AU LOC DE TINE. MAI LASA NE IN PACE SI RETRAGE TE.

  • dupa ce a prostit electoratul iesean ,nefacind nimic pentru zona asta saraca,si venind doar din 4 in 4 ani in iasi ca sa cerseasca votul ,iata-l facind acelasi lucru pa inculpatul miruit,sperind cu nerusinarea-i caracteristica inca un mandat la camera:de ce nu se duce sa candideze la bucale?pentru ca aia sint mai destepti si-l stiu ce-i poate pielea;asa ca nu-l lasati stimati soldoveni pa conu agamita fara colegi,ca pac la razboiu.

  • Domnule Calin Popescu Tariceanu, dumneavoastra chiar nu consultati locuitorii iasului ??? Cu Vosganian pe listele de la deputati pierdeti toti ceilalti inscrisi pe lista din partea ALDE, fiindca nu vor fi votati !!

  • Domnule Calin Popescu Tariceanu, dumneavoastra chiar nu consultati locuitorii iasului ??? Cu Vosganian pe listele de la deputati pierdeti toti ceilalti inscrisi pe lista din partea ALDE, fiindca nu vor fi votati !!

  • De ce va mirati ca Tariceanu nu a consultat locuitorii iasului…el nu a consultat nici un locuitor din toata tara….are mult prea multe obligatii fata de toti penalii de genul mai sus amintit….

Adauga un comentariu