National

Al patrulea actor mort in numai o saptamana! Dumnezeu sa-l odihneasca! A fost gasit fara suflare in camera sa

Publicat: 01 oct. 2016
1
Un pilot in varsta de 39 de ani, care in timpul liber era si actor, a fost gasit mort, vineri, in camera sa de la o baza aeriana din Buzau. Barbatul figura prezent la cursurile de specialitate la care trebuia sa participe, potrivit Romania TV.
O ancheta a fost demarata la unitatea de aviatie de la Boboc, acolo unde un pilot in varsta de 39 de ani, detasat de la Baza Aeriana Otopeni, a fost gasit vineri dimineata fara suflare in camera in care era cazat.
Capitanul era detasat la Boboc pentru cursuri de specialitate. Vineri dimineata, colegii sai i-au constatat lipsa de la cursuri si l-au cautat in camera, acolo unde trupul sau a fost descoperit. El fusese detasat de la Baza Aeriana Otopeni, pentru perfectionare cu specialistii Scolii de Aplicatie pentru Fortele Aeriene de la Boboc.
Corpul neinsufletit al militarului-actor a fost transportat la serviciul de medicina legala din Buzau pentru efectuarea necropsiei. Prima ipoteza de lucru este moartea naturala, survenita, cel mai probabil, in urma unui infarct.Adauga un comentariu