Local

Agresori minori, identificati de catre politistii locali in centrul Iasului

Publicat: 24 iul. 2019
1

In urma cu doua zile, în jurul orei 20:30, politistii locali din cadrul Serviciului 3 Politie Locala, care desfasurau activitati de mentinere a ordinii si linistii publice în zona Piata Unirii, au fost sesizati de catre un tânar, cum ca, aflându-se împreuna cu doi prieteni în zona strazii Iordachi Lozonschi, au fost abordati de catre doi minori de etnie rroma, cerându-li-se o tigara.

Vezi si: Noutati in pregatirea vizitei papei Francisc la Iasi (29 ianuarie 2019)

La refuzul tinerilor de a le oferi tigara solicitata, unul dintre minori i-a pulverizat spray lacrimogen în fata, iar celalalt a înjunghiat-o cu un cutit în zona omoplatului pe tânara aflata la fata locului, dupa care s-au facut nevazuti.

Vezi si: Masuri fara precedent. Vizita Papei Francisc va paraliza tot centrul Iasului. Toate detaliile legate de cel mai important eveniment al deceniului in oras- SCHITE

În baza semnalmentelor oferite de catre persoanele vatamate, la scurt timp politistii locali i-au identificat pe cei doi minori, asupra carora au fost gasite si obiectele agresiunii, în urma legitimarii constatându-se ca se numesc A.I.C., de 16 ani, si C.A., de 13 ani, ambii cu domiciliul în municipiul Iasi.

"Atât persoanele agresate, cât si agresorii au fost condusi si predati lucratorilor din cadrul Sectiei 3 Politie, pentru continuarea cercetarilor si luarea masurilor ce se impun în acest caz", au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.
 
Comentarii
Adauga un comentariu