National

Aglomeratie pe Valea Prahovei. Traficul este ingreunat pe DN 1 in zona statiunilor

Publicat: 11 iul. 2015
1

Traficul pe DN1, pe Valea Prahovei, se desfasoara, sambata, in conditii de aglomeratie. Cel mai greu se circula in zona Comarnic, unde s-a format o coloana de aproximativ 2 km., care inainteaza cu dificultate.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la ora 11:35, pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier se desfasoara in conditii de aglomeratie. Cel mai greu se circula in zona Comarnic, unde s-a format o coloana de aproximativ 2 km., care inainteaza cu dificultate, iar intre Sinaia si Busteni, traficul rutier este intens.

Politistii avertizeaza ca este posibil sa se aglomereze si la intrarea in Predeal dinspre Azuga, in zona pasajului aflat in lucru (km 140+640 de metri), unde vineri, spre seara, se formasera coloane de masini in ambele sensuri.

Pentru evitarea aglomaratiei, politistii recomanda conducatorilor auto care intentioneaza sa ajunga la Brasov sa foloseasca ruta alternativa DN1A Ploiesti – Cheia – Sacele. In zona Bran-Moieciu se poate ajunge pe traseul DN7 Bucuresti – Baldana, DN71 Baldana – Targoviste, DN72A Targoviste – Valea Mare-Pravat, DN73 Valea Mare-Pravat – Brasov. Poate fi urmata si ruta A1 Bucuresti – Pitesti, DN73 Pitesti – Brasov, cu mentiunea ca segmentul Campulung – Pitesti (DN73) este in lucru.
Adauga un comentariu