Magazin

Agentiile de turism lanseaza oferta VACANTELOR de vara cu 1 euro

Publicat: 13 nov. 2014
1

Desi se apropie sarbatorile de iarna, agentiile care au venit la Targul de Turism din Capitala se intrec in oferte pentru vara. Si au si noroc, pentru ca turistii se inghesuie deja sa-si rezerve un sejur.

S-a dat startul ofertelor „first minute” pentru vara. 1 euro trebuie sa plateasca un turist care isi doreste o vacanta intr-o insula cu peisaje incredibile si ape azurii.

„Folosim targul de toamna pentru promovarea primelor oferte de vara si trebuie sa o facem intr-un mod deosebit si atunci avem vacanta la un euro. Platesti unu, pleaca doi, noi aici platim cazarea”, spun agentii de turism, potrivit Romania TV.

Transportul se plateste separat. Dar multi turisti prefera sa mearga in Grecia calatoresc cu autoturismele personale.

Pana sa afle de oferta, turistii erau dispusi sa plateasca mai mult.

Oferte atractive sunt si pentru Turcia, Spania si Bulgaria. Se achita un avans de doar 25 de euro de camera si iti asiguri vacanta din timp, urmand ca restul de palta sa il achiti cu doar 21 de zile inainte de data calatoriei.

Tot ce le ramane turistilor este sa se hotareasca asupra destinatiei pentru vacanta de vara viitoare.
Comentarii
  • agentii de turism si pensiuni feritiva de acest animal pe nume albut aurelian, sa nu i mai dati bani,nu va mai lasati pacaliti de acest escroc murdar de mamaliga pe la gura

Adauga un comentariu