Local

Agentii de securitate si firmele de care apartin au fost controlati

Publicat: 12 mai 2016
1

Politistii din cadrul Sectiei 3 de Politie au actionat pe linia verificarii respectarii privind paza obiectivelor, bunurilor si valorilor. Au fost verificate 4 societati care nu sunt asigurate cu paza si a fost controlata paza proprie de la unitatile care îsi desfasoara activitatea pe raza de competenta.

Au fost controlati 18 paznici. Politistii au aplicat 5 sanctiuni contraventionale, în valoare de 2.000 de lei, dintre care doua administratorilor unor societati comerciale, iar trei unor agenti de paza. Au fost verificate doua echipaje de interventie si efectuate 3 instruiri cu personalul de paza aflat în serviciu. S-a declansat butonul de panica la un bar, iar agentii de paza au intervenit în doua minute. A fost sanctionata o societate comerciala din municipiul Iasi cu 2.000 lei, deoarece nu a luat masurile minimale de securitate prevazute de lege pentru punctul de lucru din Iasi, constând în faptul ca nu a amenajat un ghiseu special, care sa asigure protectia casierului pe timpul noptii. De asemenea, a fost sanctionat un agent de paza, deoarece a fost gasit executând serviciul de paza la un liceu din Iasi, fara tinuta cu care a fost echipat de conducerea societatii de paza si fara mijloace de autoaparare.
Comentarii
  • IDIOTILOR DIN MILITIE VOI ATI STA LA PAZA CU 800 -900 LEI PE LUNA ? NU ITI AJUNGE NICI DE MANCARE SI UTILITATI …VOI AVETI CEL PUTIN 2000 LEI PE LUNA SI AVETI PRETENTII DE EXECUTAT UN SERVICIU DE PAZA CORESPUNZATOR ? CU 800 LEI ? IDIOTI CU DIPLOMA CE SUNTETI ,V-A DAT STATUL COSTUM SI CASCHETA ?

Adauga un comentariu