Actualitate

Agent secret, distrus de jocurile de noroc – FOTO

Publicat: 15 mai 2011

@ In urma cu aproximativ o luna, un ofiter de informatii de la fostul „Doi s’un sfert”, actualul SIIPI, si-a pierdut banii la jocurile de noroc, dupa care, nervos, a distrus un aparat electronic dintr-un spatiu al unei agentii Loto din Tatarasi @ Agentul Gheorghe Cojocariu a fost surprins de camerele video de supraveghere si s-a ales cu dosar penal @ „Securistul” buclucas a fost angajat la SIIPI in anul 2003, in perioada in care la sefia institutiei se afla controversatul Catalin Blanaru

Un agent de informatii si-a distrus cariera din cauza jocurilor de noroc. Dupa aproape opt ani de activitate, de cand s-a angajat la Serviciul Independent de Informatii si Protectie Interna (SIIPI), fostul „Doi s’un sfert”, agentul Gheorghe Cojocariu este la un pas sa-si rateze cariera din cauza viciului jocurilor de noroc, dar si a unui incident petrecut in urma cu aproximativ o luna.
Gheorghe Cojocariu s-a angajat la SIIPI in anul 2003, cand la conducerea institutiei se afla Catalin Blanaru, un personaj controversat, a carui cariera s-a sfarsit dupa un imens scandal mediatic. El a fost prins beat la volan dupa ce a fost implicat intr-o tamponare. Ulterior, acesta a parasit sistemul, dar s-a ales si cu un dosar penal.

Si-a jucat banii la „pacanele”

Cum a ajuns agentul Gheorghe Cojocariu sa-si rateze cariera? Acesta nu este chiar un angajat exemplar, avand in vedere ca activeaza intr-o zona in care discretia si conduita morala trebuie sa fie impecabile. Ofiterul SIIPI obisnuia sa-si joace castigurile la celebrele „pacanele”. Este vorba de acele aparate electronice care sunt montate in diverse localuri de profil, dar si in agentiile Loto din aproape toate cartierele. Viciul sau a trecut neobservat pana in luna aprilie a acestui an, cand a cedat nervos. Iritat pentru ca si-a pierdut banii la „pacanele”, angajatul de la „Doi s’un sfert” a lovit cu pumnul aparatul care l-a dus de rapa. Lovitura nu a fost una usoara, deoarece pagubele provocate au fost destul de insemnate, de 20 de milioane de lei vechi (2.000 lei).

Ridicat de politie

Incidentul s-a petrecut in ziua de 14 – 15 aprilie, la agentia Loto din Complexul Ciurchi, din cartierul Tatarasi. Nestiind cu cine au de-a face, angajatii agentiei Loto au chemat de urgenta politia. O patrula s-a prezentat la fata locului si l-a ridicat pe agentul recalcitrant. Vazand ca treaba se ingroasa, Gheorghe Cojocariu si-a mai venit in simtiri si nu a facut scandal. La sectia de politie, ofiterului de la SIIPI i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de distrugere.
Politistii sustin ca vor instrumenta acest dosar fara sa tina cont de functia pe care o detine faptasul. Asa se face ca vanatorul a devenit vanat. Cel care  ancheta faptele si activitatea politistilor este acum anchetat. Ar putea scapa de dosarul penal daca va achita valoarea prejudiciului, de aproximativ 2.000 de lei. In caz contrar, va fi trimis in judecata.

Filmat de camerele de supraveghere

Agentul de la „Doi s’un sfert” nu mai are cum sa nege incidentul, pentru ca a fost filmat de camerele de supraveghere ale agentiei Loto. Angajatii acesteia sustin ca se confrunta destul de des cu asemenea incidente provocate de jucatorii impatimti, care isi pierd banii la „pacanele”. „Intr-adevar, a fost un incident la filiala Loteriei Complexul vechi Ciurchi. S-a ajuns ca astfel de probleme sa fie normale. A fost depusa o plangere la Sectia IV Politie, a fost depus ca proba si un CD de pe camerele video de supraveghere. Intr-adevar, au fost aduse o serie de prejudicii, in sensul ca a fost distrus un aparat de joc. Inca nu a venit factura pentru reparatii, dar dupa ce aceasta va intra in posesia noastra, vom comunica prejudiciul. Oricum, persoana care a provocat prejudiciul va plati”, a declarat Dan Diaconu, inspector in cadrul Loteriei Romane, filiala Iasi.
Comentarii
  • Detalii:
    Vand HTC Touch Diamond , la cutie cu incarcator, cablu de date , cd- uri de instalare, manuale de folosire , gps cu igo 8 toata europa , casti , vand sau schimb cu un tel mai ietin cu diferenta , pret 300 ron super negociabil . 0748-468140 .

  • Bun si ce aveti cu omul acum era in timpul liber sau lucra?Orsicine mai da un branci la aparate cand e in timpul liber… daca era in misiune ce supraveghea fructe cirese compot?Lasati ma omu in pace poate sta in zona sau verifica daca angajata de la loto Ciurchi nu face manevre cu interlopii din zona…ca s-au cam adunat in zona…peste tot vin ofiteri la pacanele si mai bat un 77777 din cand in cand

Adauga un comentariu