National

Afla ce cadouri a primit Basescu de la deputati si senatori

Publicat: 03 nov. 2011
1
Deputatii PDL i-au daruit presedintelui Traian Basescu, astazi, la intalnirea de la Vila Lac 1, un tablou reprezentand Portul Anvers, cu ocazia zilei de nastere a sefului statului, care, in perioada 1987-1989, a fost sef al Agentiei Navrom din Anvers.
Intalnirea presedintelui Traian Basescu cu parlamentarii PDL, UNPR si ai minoritatilor nationale a durat peste o ora si jumatate, iar la aceasta a participat si premierul Emil Boc.
Conform unora dintre parlamentarii prezenti, de la UDMR nu a fost niciun reprezentant.
Deputatul PDL Stelica Iacob Strugaru a declarat, la iesirea de la Vila Lac 1, ca „a fost foarte frumos” si ca parlamentarii au ciocnit un pahar cu presedintele.
„Ne-a spus numai de bine. Noi i-am urat «La multi ani» si toate cele bune, iar cadourile – bugetul pe anul acesta”, a spus Strugaru.
El a adaugat ca deputatii i-au oferit sefului statului un cadou, iar senatorii alt cadou. Strugaru a precizat ca deputatii i-au oferit presedintelui „un tablou marinaresc”, reprezentand Portul Anvers.
Deputatul a precizat ca nu s-au discutat probleme politice.
La randul sau, deputatul Adrian Miroslav Merka (minoritati) a declarat ca il vede pe Traian Basescu „foarte tanar” la varsta de 60 de ani.
Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat, astazi, pentru Mediafax, ca, la intalnirea cu presedintele Basescu, parlamentarii au discutat despre problemele pe plan international si a apreciat ca ar fi benefic pentru partid ca seful statului sa aiba lunar o zi de nastere.
„Au fost urari, s-au discutat probleme in viitor ale Romaniei, pe plan international si cu presedintele Traian Basescu, dar si intre europarlamentari, deputati si senatori. Cred ca ar trebui ca presedintele Basescu sa aiba lunar o zi de nastere, ar fi benefic pentru partid, pentru ca exista un moment de comunicare astfel”, a spus Prigoana.
La randul sau, liderul deputatilor minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, a declarat, pentru Mediafax, ca a fost prezent la intalnirea cu presedintele Traian Basescu de la Vila Lac 1 pentru a-i ura „La multi ani!” si a precizat ca grupul minoritatilor nu i-a cumparat un cadou sefului statului.
„Presedintele a stat in zona de intrare si cei care veneau ii spuneau «La multi ani!», apoi toata lumea se imprastia in sala. Nu a fost nimic special, a fost ca la orice chestie de genul asta. Noi, de la grupul minoritatilor, nu i-am luat nimic”, a mentionat Pambuccian.
El a apreciat ca la Vila Lac 1 au fost prezenti pentru a-l sarbatori pe Traian Basescu aproximativ 150-200 de deputati si senatori.Adauga un comentariu