National

Afaceristul Ioannis Papalekas, cercetat de DIICOT, se declara nevinovat

Publicat: 22 dec. 2014
1
Afaceristul grec Ioannis Papalekas a declarat, luni, intr-o scrisoare transmisa presei, ca este increzator ca procurorul va ajunge rapid la concluzia ca nu este vinovat de niciuna dintre acuzatiile care i-au fost aduse in cadrul investigatiei privind delapidarea SIF Muntenia si SIF Banat Crisana.
„Intr-adevar, la inceputul acestei saptamani am avut o intrevedere cu procurorul care se ocupa de caz, la cererea acestuia, si in scopul de a-mi manifesta sprijinul fata de solicitarile sale. Avand in vedere ca acum are cunostinta deplina asupra faptelor, sunt increzator ca va ajunge rapid la concluzia ca nu ma fac vinovat de niciuna din prezumtivele acuzatii care mi s-au adus si ca va lua toate masurile ce se impun, astfel incat sa fiu exclus din orice viitoare investigatie„, se arata intr-o scrisoare transmisa presei luni de Papalekas, citata de Mediafax.
Surse judiciare au declarat saptamana ca omul de afaceri grec a fost pus oficial sub acuzare de DIICOT pentru complicitate la delapidare in dosarul SIF, in care au fost arestati seful SIF Banat-Crisana, Dragos Bilteanu, si Najib El Lakis, membru in CA al societatii.
Sursa: romanialibera.ro Adauga un comentariu