National

AFACERI IMOBILIARE PARATE, MARCA VICTOR PONTA SI ILIE SARBU

Publicat: 31 aug. 2014
1

Dezvaluirile facute de ziaristii de investigatie semnaleaza ca domnul Victor Ponta – toata viata sa functionar al statului – este beneficiarul unor afaceri, cel putin ciudate, cu apartamente de lux. Si nu numai el, ci si socrul sau, senatorul Ilie Sarbu.

Daca dezvaluirile jurnalistice sunt reale, atunci ne afla in prezenta urmatoarei situatii: domnul Victor Ponta, prin intermediul sotiei sale, Daciana Sarbu, a achizitionat, in 2007, un prim apartament de lux, construit de grupul NIRO ’95 Impex, apartinand omului de afaceri Nicolae Dumitru – proprietarul Dragonului Rosu – care este cea mai mare spalatorie de bani din Romania. Proprietarul respectivului apartament ar fi fost un offshore din Panama, al domnului Dan Andronic. In anul 2012, Victor Ponta a mai achizitionat un nou apartament de lux, in aceeasi zone rezidentiala “Central Residential Park”. La randul sau, senatorul Ilie Sarbu, actualul sef al Grupului parlamentar PSD al Camerei superioare, a cumparat, in 2009, tot in “Central Residential Park”,un al treilea apartament de lux.

Daca informatiile obtinute de ziaristii de investigatii sunt reale, domnul Victor Ponta are obligatia, de urgenta, –  altfel il vom soma in mod repetat – sa explice, nu numai provenienta banilor cu care au fost achizitionate cele trei apartamente de lux, ci si legaturile sale cu grupul NIRO, cu domnul Dan Andronic, precum si cu Dumitru Crestin, Elena Udrea si Dorin Cocos care, conform dezvaluirilor de presa, sunt si ei implicati fie in actionariatul “Central Residential Park”, fie in offshorul din Panama.

SENATOR PNL

SORIN ROSCA STANESCU
Comentarii
Adauga un comentariu