Eveniment-Social

Aeroportul Iasi, transformat in teren de pascut

Publicat: 21 mai 2012
1

@ Sefii Consiliului Judetean Iasi vor ceda o parte din terenul destinat modernizarii Aeroportului International Iasi catre Statiunea de Cercetare a Bovinelor Dancu pentru ca vitele sa pasca iarba din zona

Consiliul Judetean Iasi
va ceda peste 130 hectare de teren catre Academia de Stiinte Agricole si SilviceIoan Ionescude la Brad pentru ca institutia sa poata desfasura o serie de activitati de cercetare. Terenul in cauza nu este insa liber de sarcini, ci este destinat modernizarii viitoarei aerogari. Insa cum lucrarile la noua aerogara treneaza, sefii CJ par decisi sa ofere pentru un an de zile terenul, in vederea cultivarii nutretului necesar animalelor de la Statiunea de Cercetare a Bovinelor Dancu. O decizie finala va fi luata in sedinta ordinara de maine a plenului Consiliului Judetean Iasi.

„Se aproba acordarea dreptului de folosinta cu titlu gratuit catre Academia de Stiinte Agricole si Silvice- Statiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Cresterea Bovinelor Dancu Iasi a terenului in suprafata de 134,04 hectare situat in domeniul public al judetului Iasi, pe o perioada de un an, in vederea asigurarii mentenantei suprafetelor nepavate din zona de siguranta a Aeroportului International Iasi. In situatia in care lucrarile de modernizare a aeroportului vor fi demarate in perioada urmatoare, Academia va elibera imediat terenul”, se arata in nota de fundamentare a proiectului.

Proiectul de hotarare prevede si o decizie a Autoritatii Aeronautice Romane, prin care CJ poate ceda terenul.
„Din moment ce iarba trebuie inlaturata imediat dupa ce a fost taiata, ca o protectie impotriva pasarilor si din motive de siguranta, daca aceasta nu poate fi inlaturata din incinta aeroportului exista doua optiuni: compostarea acesteia intr-o zona speciala si reciclata ca fertilizator sau eliminarea intr-un depozit”, se arata in nota Autoritatii Aeronautice.
Comentarii
  • Rusine, rusine, rusine sa-i fie bosorogului nebun si depasit de realitate acest simirad (scris cu litere f,f,f,mici)care nu a fost in stare de coind este la CJ decit sa faca scandal, mahala, sa bage intriga intre salartiati ca el sa poata fura.Ne-a facut de ris in toata tara nu a fost in stare sa revoveze macar aeroportul existent dar sa mai faca extindere, a pus acolo un betiv si neavenit un securist care a ingropat definitiv aceasta institutie. Toti is grasi ca porci de nu mai pot nici respita ne este rusine cu ei, sa plece ca ne-am saturat. NU MAI TREBUIE VOTATI, IESENI TREZITI-VA

  • RUSINE SA-TI FIE c-tin simirad CARE NU AI REUSIT SA FACI UN AEROPORT PT,IESENI.VA BATETI PT. CIOLAN,faceti circ tot timpul numai de ce trebuie nu va ocupati.bine ca va faceti voua vile si adunati averi, de parca veti mosteni aceasta lume pamantul.RUSINEA TARII SUNTETI TOTI PARVENITII.

Adauga un comentariu